Slobodna Hrvatska sazvala konferenciju – optužuju Vladu za korupciju. Imaju dokaze!

0

SLOBODNA Hrvatska sazvala je konferenciju za novinare u kojoj će govoriti o kaznenoj prijavi koju su podnijeli protiv protiv Andreja Plenkovića, Željka Glasnovića, Tome Medveda i Zdravke Sabo.

Riječ je o potpisnicima Glasnovićevih zahtjeva kojima je uvjetovao svoj potpis u vladi.

“Nakon “presude” Vlade RH, koja se tim pamfletom uplela u rad drugog nadležnog pravosudnog tijela Republike Hrvatske, notorno je da je kaznenoj prijavi “presuđeno”. Koji djelatnik pravosuđa će se usuditi protiviti “presudi”!?”, kažu u pozivu.

“Kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta protiv Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Željka Glasnovića, saborskog zastupnika, Tome Medveda, ministra branitelja i Zdravke Bušić, državne tajnice u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, je utemeljena na nerazumijevanju i nepoznavanju programskih ciljeva Vlade Republike Hrvatske i kao takva u potpunosti neosnovana”, priopćeno je jučer iz vlade.

SH – Konferencija ispred vlade

“Slobodna Hrvatska poziva sve medije na izvanrednu tiskovnu konferenciju za medije Slobodne Hrvatske dana 10. svibnja 2017. godine u 11 sati, ispred Vlade RH, Trg Svetog Marka 2, 10 000 Zagreb.

Povod za ovu izvanrednu konferenciju je kaznena prijava Slobodne Hrvatske nadležnom pravosudnom tijelu RH protiv četiri fizičke osobe, građanina RH i samoinicijativni nepotpisani pamflet Vlade RH vezano uz istu kaznenu prijavu.
Nakon “presude” Vlade RH koja se tim pamfletom uplela u rad drugog nadležnog pravosudnog tijela Republike Hrvatske, notorno je da je kaznenoj prijavi “presuđeno”.

Koji djelatnik pravosuđa će se usuditi protiviti “presudi”!?

Detaljnije o cijelom slučaju sutra pred Vladom RH”, stoji u pozivu.