Vladimira Palfi se povlači iz politike. Prijeti joj kazna do 15000 kn!?

0

Iako su mediji dobili dokument sa žigom Živog Zida i navodnim potpisom Vladimire Palfi u kojem piše da napuišta mjesto supredsjednice stranke i optužuje Pernara za krivotvorenje potpisa, Živi Zid je demantirao autentičnost dokumenta.

Palfi je rekla za Index.hr: “Bila sam na toj skupštini i mogu reći da ona nije lažirana, nisam krivotvorila ničiji potpis, uostalom mogu se provesti i grafološka vještačenja”

“Lako možemo utvrditi tko je taj dokument urudžbirao u Ministarstvu uprave, ako je isti poslan i njima”, kaže Vladimira Palfi.

Istaknula je kako je već neko vrijeme najavljivala da će podnijeti ostavku na mjesto supredsjednice Živog zida, jer smatra da stranci ne trebaju 4 supredsjednika, ali Ministarstvo uprave to ne može riješiti “sve dok se na Upravnom sudu ne riješi postupak utvrđivanja tko ima legitimitet vođenja stranke”.

Potvrdila je da će se doista na neko vrijeme povući iz politike. “S jedne strane dosta mi je više tih gluposti, s druge imam malu bebu koja je rođena dva mjeseca prerano i s kojom kontinuirano moram odlaziti na vježbe te čitav niz svojih drugih privatnih interesa. Do kad će ta pauza trajati u ovom trenutku ne razmišljam.”

Vjerojatno je jedan od glavnih razloga njezina povlačenja afera oko akademske titule. Palfi još nije dostavila nikakav dokaz da je diplomirala, a na izbornoj listi je ispred imena imala titulu dipl. ing. Za taj čin je propisana kazna od 300 do 15000 kn.

Palfi je rekala i da je audio snimka u kojoj se dere na Sinčića lažirana iako je u to teško povjerovati. Snimka je postala viralni hit, a snimljen je i duhoviti video klip sa Hitlerom koji se dere na vojnike, a umjesto njegovog glasa, stavljen je glas Vladimire Palfi.