DIESEL BLACK GOLD REVIJA ZA ŽENE U MILANU

0

Za jesen, Andreas Melbostad iz Diesel Black Gold-a preradio je potpis branda kako bi industrijsku, utilitarističku estetiku uklopio u noćni, urbani stav.

 

Kontrast između sirovog i dekorativnog je u srži lineup- a, gdje je niz različitih materijala i tekstura suprotstavljena u oštrom, racionalnom ormaru. Snažna privlačnost kože, najlona i trapera je u suprotnosti s bogatstvom baršuna, lurexa i odjeće sa šljokicama.
Odjeća pokazuje nove hibridne Poncho-nadahnute komade, gdje su motoristička kožna jakna i mornarski kaput, ukombinirani sa prošivenom najlon dekom. Niz odrezanih jakni dobivaju nježni makeover s raskošnim vezovima i kaskadnim svjetlucavim aplikacijama.

Struk je visok, naglasen remenom. Inspirirane bomb jaknama, haljine sa zipovima otkrivaju sportske rebraste pletenice. Cool vunene i flanel suknje ukrašene hardverskim detaljima i omotane oko tijela. Nova A-linija Parka stil suknja, ukrašena šljokicama skorijena je neravnomjerno.
Utilitaristička inspiracija je vidljiva na košuljama, dok su bluze od prošivenog najlona, kao i od baršuna i šljokica. Pletenina uključuje vunene rebraste komade.
Hlače ravnih širokih nogavica odrezane iznad gležnja. Rasponi tehnika daju novu otmjenost traperu. Traperice otkrivaju ženstvene čipkaste umetke i šljokaste vezove, dok su zakrpe različitih materijala povezane za jednistveni izgled, gdje su kontrastni elementi neprimjetno kombinirani.

Izvor: Diesel, Ngprom
Izvor: Diesel, Ngprom

Funkcionalna urbana senzibilnost kolekcije je pojačana modnim dodacima, uključujući i motorističke čizme sa remenima i vojničke sa zakovicama. Torbe ove sezone su mini sa zakovicama, mala clutch, ukrašena okruglim zakovicama koje se pojavljuju i na tankim kožnim remenima.