HDZ-u je kriminal iznad svega, a domoljublje je samo paravan za nesmetanu pljačku!

0

Ivan Sinčić je još jednom očitao lekciju bahatim saborskim zastupnicima.

Naveo je na svom facebooku neke od privilegija, koje nezasluženo uživaju saborski zastupnici:

Stanarina 2.500 kn
Režije 500 kn
Odvojen život 1.000 kn

Kad podvučete crtu – 4.000 kn mjesečno. U 4 godine mandata to iznosi gotovo 200.000 kn. Nije lako materijalistima odreći se toga. smile emotikon

Zamislite koliko vam život mora biti jadan i prazan kada vam se sve vrti oko novca koji niste zaradili, koji ne zaslužujete, koji bi nekome značio život, nekome spasio dom, a vi ga poput hrčka taložite na bankovni račun.

Zamislite kakav čovjek morate biti da od gladnog naroda uzimate i zadnje mrvice sa stola, poput jednog velikog socijaldemokrate, bivšeg ministra uprave, koji je u nekoliko godina na svoj račun skupio gotovo milijun kuna uzimajući sve moguće privilegije, dok je njegova vlada ovršavala, deložirala i uništavala narod.

‘Zamislite koliko vam život mora biti jadan i prazan kada vam se sve vrti oko novca koji niste zaradili, koji ne zaslužujete, koji bi nekome značio život, nekome spasio dom, a vi ga poput hrčka taložite na bankovni račun’, napisao je Sinčić kojemu, prema posljednjem istraživanju Crobarometar, popularnost od izbora raste.

HDZ-u je kriminal iznad svega, a domoljublje je samo paravan za nesmetanu pljačku!

Podijeli