KAKO SE BORITI PROTIV RUŽNIH BOŽIĆNIH PULOVERA ? DIESEL IMA PLAN I OVCU.

0

Recite ne vuni koja nije cool i odbacite svoj ružni božićni pulover!

Ovih blagdana Diesel se bori protiv uncool vune uz pomoć cool ovce!

 

Svake godine s približavanjem zimskih praznika u domovima svuda u svijetu vlada invazija ružnih vunenih pulovera: nekad ironična tradicija više nije zabavna i puloveri su postali dosadni. Nekonvencionalan brend poput Diesela ne može samo sjediti i gledati kako zimska moda nije cool.

U globalnoj pobuni protiv ružnih vunenih pulovera za kolekciju  FW17/SS18 Diesel je tražio pomoć najvišeg autoriteta za toplu meku vunu. Na kraju  tko bi mogao bolje pomoći nego ovca?

Cool Diesel ovca, odjevena u kožnu jaknu i traperice ambasador je nove zimske božićne globalne kampanje “Say no to uncool wool”. Nevjerojatne i šarene ovce modeli, odjevene u odjeću savršeno krojenu za njihove neobične oblike i veličine, pojavit će se u Diesel dućanima širom svijeta dok  će  niz videozapisa  biti objavljeno na digitalnim medijima.

Stoga obožavatelji ružnih vunenih pulovera čuvajte se : ove zime ovca će biti više cool od vas. Ali ne brinite: tekst kampanje ljubazno podsjeća, sve artikle koje ćete vidjeti na ovci bit će dostupni i u ljudskoj veličini. Sve što trebate učiniti ovih blagdana je pridružiti se i reći ne vuni koja nije cool.

NICOLA FORMICHETTI PRONAŠAO JE NAČIN KAKO SE BORITI PROTIV UNCOOL VUNE:

KAKO ODJENUTI OVCU?