Karamarko poručio građanima: ”SVI STE VI LOPOVI”

0

TOMISLAV KARAMARKO u jučerašnjem je nastupu u večernjem Dnevniku Nove TV stao u obranu dvojice svojih ministara koji su, od formiranja nove Vlade, najizloženiji kritikama – Zlatka Hasanbegovića i Mije Crnoje.

Koliko građana sada živi u sivoj zoni u prekršaju?”

“Gospodin Crnoja zadnjih je dana izložen pravoj harangi, eksperti su dokazali da nije istina što mu se stavlja na teret. Poprilična šteta nanesena je njemu, čovjeku koji se može podičiti ratnim putem. Na ovaj način je bio prisiljen da odstupi.

Pustimo kategoriju moralno-nemoralno, to je jako relativno. Pitam se koliko građana sada živi u sivoj zoni u prekršaju. Odstupio je jer nije počinio kazneno djelo, a prekršaj je prekršaj”, kazao je Karamarko, ne libeći se opravdati prekršaje vlastitog ministra narodnom doskočicom – “ako može susjed, mogu i ja”.

Karamarko je ovom izjavo pljunuo u lice svim građanima ove zemlje i jednostavno im poručio: ”SVI STE VI LOPOVI”

Dovoljno je bilo pogledati osobnu iskaznicu Crnoje i shvatiti da je on u prekšaju i da je počinio kazneno djelo, ali ako Karamarko kaže da nije, ajmo se onda svi prijaviti u Samobor. Pa nismo mi budale da plaćamo prirez. Crnoja je i sam priznao da je oročio novac koji je dobio isključivo u namjenu izgradnje kuće u Samoboru gdje je i dobio besplatno zemljište, pod uvjetom da na njemu sagradi kuću.

Zašto onda sada svi mi ne bi tražili povlaštene braniteljske kredite, a onda s tom lovom radili što nase je volja? Očito je da sankcija nema, čak ni kad vas uhvate u kaznenom djelu i kad to javno priznate.

Kad običnog malog čovjeka uhvate u nekom prekršaju on ne može reći poput Karamarka: Nema tu elemenata kaznenog djela. Recite mi koliko političara sada živi u sivoj zoni? Malom čovjeku slijedi novčana kazna i kazneni progon, a ako kaznu ne plati, ovrha računa, a kasnije i deložacija iz kuće ili stana.

Članska iskaznica HDZ-a vam dozvoljava krađu bez ikakvih sankcija. Ako želite biti lopov, a bojite se da ne završite u zatvoru, samo se učlanite u HDZ i nećete imati nikakvih problema. I naravno: STEGNITE REMEN: BANDO SIROMAŠNA. SAMI STE SI KRIVI ZA NEIMAŠTINU. REŽITE KRUH NA TANJE ŠNITE. TKO JE JAMIO, JAMIO JE!

 

Autor: Josip Novosel