Hrvati se ujedinili protiv HDZ-a na Facebook grupi – Želimo da HDZ prestane postojati

0

Netko je jednom rekao da je Hrvatska nastala samo kako bi ju HDZ mogao opljačkati, rasprodati i uništiti. Djeca bivših komunista su promijenila odijela, ali mentalitet im je ostao isti. 30 godina su žarili i palili hrvatskom političkom scenom. Uništili su i rasprodali sve što su generacije prije njih svojim mukotrpnim radom stvarale. Oduzeli su nam svu našu imovinu bez ispaljenog metka pod okriljem lažne vjere i domoljublja. 

Hrvatska je danas najsiromašnija i najkorumpiranija zemlja Europske unije, a zbog takve kriminalne vladavine HDZ-a, zemlju je napustilo preko 800 tisuća stanovnika. Ako je itko izvršio agresiju na ovu zemlju, onda je to Hrvatska demokratska zajednica, jedina politička stranka u Hrvatskoj koja je osuđena za korupciju i kriminal.

Da bi se zaposlili kao čistačica, morate imati potvrdu o nekažnjavanju, a HDZ s pravomoćnom kaznenom presudom za korupciju vlada zemljom. Kako je to moguće? Kako je moguće da se itko iz te stranke kandidira za gradonačelnika/icu bilo kojeg grada? Slavoniju koja je mogla hraniti pola Europe su sravnili do temelja. Uništili su poljoprivrednike, seljake, OPG-ovce koji su proizvodili vrhunsku hranu kako bi preko svojih stranačkih tajkuna mogli uvoziti smeće u Hrvatsku.

Kakva je to stranka koja je u Saboru izglasala jednoglasno da se slažu da Hrvatska postane odlagalište nuklearnog otpada iz NK Krško i još su dozvolili susjednoj BIH da kod nas odlaže radioaktivni otpad i to na trusnom području Trgovske gore?

Magdalena Komes HDZ – Glas za nas = radioaktivni otpad za vas

Toliko im je stalo do građana Petrinje i Sisačko-moslavačke županije da su im uvalili radioaktivno smeće, a da ne govorim da većina kuća u potresu ne bi stradala da nije bilo kriminalne posljeratne obnove kuća u režiji HDZ-a.

Nik Titanik (24 sata)
www.niktitanikstudio.com

Dok su vama putem HDZ Stožera pod izgovorom brige za vaše zdravlje zabranjivali rad, kretanje, normalno disanje i zaključavali vas u kuće, oni su se obžderavali na naš račun po raznim restoranima i klubovima i zarađivali na PLANdemiji. 8000 kn su kaznu naplatili čovjeku jer je išao obrađivati svoje polje kako bi preživio i prehranio svoju obitelj. Koliko su kazni oni platili za nepoštivanje epidemioloških mjera koje su sami uveli? Niti jednu. Kazne, porezi i zatvor su samo za vas siromašne, ali ne i za njih NEDODIRLJIVE. Uvjeravali su vas da smo svi u ovom zajedno, ali oni su sebi isplaćivali masne plaće, a vama su stizale ovrhe za neplaćene račune.

Andrej Plenković
izvor: Wikipedia

Ljudima u cijeloj Hrvatskoj je DOSTA HDZ-a i njihove pljačke. Ljudi su shvatili da imaju moć i da mogu na izborima izbrisati HDZ jednom zauvijek. HDZ je doživio fijasko u Zagrebu, u Splitu, a izgleda da će doživjeti i fijasko u drugom krugu u svim gradovima jer su se građani ujedinili i odlučili jednom zauvijek reći HDZ-u: NE!

Na Facebook grupi ”Želimo da HDZ prestane postojati” svakim je danom sve više nezadovoljnih građana RH koji pozivaju sve ljude diljem zemlje da u drugom krugu glasaju protiv HDZ-a, kako bi jednom zauvijek stali na kraj toj korumpiranoj hobotnici koja Hrvatsku stalno vuće na dno. 

Ako želimo napredovati, ako želimo zaustaviti iseljavanje mladih i da Hrvatska konačno postane zemlja blagostanja, onda HDZ mora nestati sa političke scene, a to možemo samo ako se ujedinimo svi zajedno i ako im za dva tjedna na lokalnim izborima uskratimo svoj glas i damo glas njihovim protukandidatima.

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20