Ako vi kradete onda ste lopov, a ako HDZ-ovac krade, on je domoljub i branitelj, a optužbe protiv njega su najobičniji politički progon. TREBA REĆI JASNO I GLASNO: CRNOJA JE LOPOV I PREVARANT I MJESTO MU JE U ZATVORU!

0

ŠEF HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko sramotno je stao u obranu Mije Crnoje i tako pljunuo u lice svim poštenim braniteljima i građanima ove zemlje.

“Svih ovih dana smo slušali, gledali i čitali teške optužbe. Smatrali smo da tom problemu treba pristupiti vrlo ozbiljno ovo je bila klasična haranga”, kazao je Karamarko.

“Na osnovu svega što smo pročitali, ne postoji nikakva krivnja. Bilo je svakakvih tumačenja i svakakvih verzija. Podsjetio bih vas da smo imali Domovinski rat i neke mlade ljude koji su u njemu sudjelovali pa tako i gospodin Crnoja. Kao častan čovjek, odlučio je reći – sad idem”, dodaje.

Ako vi ukradete u dućanu neku sitnicu, bit ćete uhapšeni i proglašeni lopovom. Ako ne platite porez ili neki račun, država će vas ovršiti, a možda ćete biti i deložirani iz svojeg doma.

Ta pravila igre vrijede samo za obične ljude, za sirotinju. Ako ste branitelj, HDZ-ovac onda možete poput Crnoje dobiti povlašteni braniteljski kredit i besplatno zemljište za izgradnju kuće. Vi onda možete taj novac koj vam je namjenski dodjeljen za izgradnju kuće, oročiti na svoj račun ili potrošiti na bilo šta drugo,  a na zemljištu samo postaviti baraku i prijaviti u njoj mjesto stanovanja iako tu ne postoje uvjeti za stanovanje i vi živite na sasvim drugom mjestu. Na taj način možete godinama uskratiti gradu Zagrebu plaćanje prireza od 18% i oštetiti gradski poračun i sve porezne obveznike. Ako ste Crnoja onda možete jedan dan biti invalid domovinskog rata, a drugi dan potpuno zdravi, ako vam takvo uvjerenje treba za ministarsko mjesto. Ako ste Crnoja možete državu oštetiti za stotine tisuća kuna, možete to javno priznati, ali vaši štićenici, u ovom slučaju Karamarko će izjaviti da nema elemenata kaznenog djela i da je to najobičniji progon protiv jednog domoljuba i branitelja.

U ovom sramotnom igrokazu su sudjelovali i premijer Orešković i Božo Petrov i iako svi sada šute i prave se blesavi i čekaju da ljudi zaborave na ovu aferu, mi se ne smijemo praviti gluhi i slijepi. Trebamo se svi ustati i glasno reći: CAR JE GOL!

CRNOJA NIJE NIKAKAV DOMOLJUB, A OVO NIJE NIKAKAV POLITIČKI PROGON. CRNOJA JE NAJOBIČNIJI PREVARANT, LOPOV I KRIMINALAC, SRAMOTA ZA SVE POŠTENE BRANITELJE I HRVATSKE GRAĐANE. CRNOJI JE MJESTO U ZATVORU, A ŠTETU KOJU JE NANIO PRORAČUNU MORA NADOKNADITI ZAJEDNO SA KAMATAMA.

Sada je svima jasno da je pravi premijer Hrvatske Karamarko, a Orešković i ostali su njegova potrčkala. Cijela Vlada bi trebala podnjeti ostavku jer od kriminalaca su gori jedino oni koji ih podržavaju!

 

Autor: Josip Novosel