Raste podrška ŽIVOM ZIDU. Hvale ih na svim portalima, čak i oni koji su ih ismijavali.

0

Većina MOSTOVIH birača lupa glavom o zid i ne mogu vjerovati da su svoj glas dali HDZ-u. Iako je za vrijeme kampanje Živi Zid pričao o povezanosti MOST-a i HDZ-a, mnogi su ih tada ismijavali i govorili za njih da su ljubomorni na novu treću opciju ili da su teoretičari zavjera.

Od najavljene monetarne reforme i okršaja sa bankama nema ništa, a prema imenovanju ministara sa kriminalnim dosjeima, vidimo da nema ništa niti od stručne i ne korumpirane Vlade. Pričali su Mostovci i o rezanju troškova, smanjenju saborskih plaća, otpuštanju uhljeba, ali ne samo da to neće napraviti, nego će još više opteretiti proračun, zapošljavanjem novih uhljeba.

Svi su u saboru, osim Petrine ismijali Sinčića kad je predložio da svaki saborski zastupnik od svoje prevelike plaće izdvoji tisuću kuna za siromašne. Tad su čak i najveći protivnici Živog Zida ”pljuvali” po strankama za koje su glasali. Sinčić je dobio podršku javnosti kad je oprao bivšeg ministra financija i rekao mu da je on sa HDZ-om pokrao Hrvatsku i da je zbog njih stotine tisuća mladih ljudi bez posla, a mnogi su i napustili domovinu.

Nakon današnje izjave na Facebook stranici Živog Zida koju su prenjeli skoro svi mediji, pljušte hvalospjevi za Sinčića i Živi Zid na svim portalima.

Facebook status Živog Zida:

Orešković nije sposoban donjeti odluku o smijeni kriminalnog ministra, a vodio bi državu?
Čak i nakon što je Crnoja priznao sva nedjela, Orešković i dalje vijeća. Zašto se sad ne poziva na poslovanje svoje firme? Dal bi tako postupio i da je riječ o djelatniku Teve?
Orešković i ova Vlada nisu sposobni voditi državu, zapravo jesu, ali jedino u PROPAST!
NEKA SE CRNOJA ODMAH UPIŠE U SVOJ REGISTAR IZDAJNIKA, JER JE ON UPRAVO TO. IZDAJNIK I KRIMINALAC. SRAMOTA ZA SVE POŠTENE BRANITELJE I POŠTENE GRAĐANE OVE ZEMLJE!

Neki od komentara:

24sata:

  • Mozda je Zivi zid taj zagubljeni Treci put u Hrvatskoj?Ne gube se u filozofiranju.Kratko,jasno i istinito…Komplimenti,sa napomenom da u biti o Zivom zidu ne znam bas puno…Utisak je odl;ican.Imaju ono sto Hrvatskoj treba motiva za jednu moralnu,tako preko potrebnu,revoluciju u Hrvatskoj.Povratku na ljudske vrednosti….

  • glasala sa za tebe i nisam pogrijesila…mnogi su utihnuli otkad si zasjeo u sabor jer si jedini za narod!!

Index.hr:

  • Po mojem skromnom mišljenju, Živi zid je jedna od najpoštenijih političkih stranaka. Pratio sam raspravu od 14 sata i Ivan Sinčić je jedan od rijetkih zastupnika, koji su cijelo vrijeme proveli u sabornici.
  • Svaka ti čast Sinčiću, a gospar tim pored silnih fakulteta vrlo dobro zna što znači biti premijer i da će on biti za sve odgovoran pa ako on dozvoljava da mu u vladi sjedi ovakav ministar koje su “pomno” birali dugo vremena da bi dobili najkvalitetnije i najbolje a on nakon dugih razgovora izabrao njega kao najboljeg to nešto i o njemu govori možda ni on nije toliko simpa kako se čini na prvu ja sam u stvari razočarana u ovih par dana vladavine mi se vraćamo u tamu prošlosti nikako ne idemo u svjetliju buducnost

 

Pitanje je koliko će ova Vlada izdržati, ali činjenica je da nas ova Vlada vraća u mračne devedesete i što duže budu na vlasti, to će više štete nanjeti. Jedno je sigurno jasno: Živi Zid je ostao dosljedan i sljedeći izbori, ako uspiju probiti medijsku blokadu su sigurno njihovi.

 

Autor: Josip Novosel