Živi Zid i njegovi simpatizeri su otplatom dugova spasili Franju Virovca iz Bjelovara od deložacije

0

Iako stalno svi prigovaraju članovima živog Zida kako oni zapravo nisu nikome pomogli i kako samo nabijaju ljudima troškove nakon neuspješno provedenih deložacija, to baš i nije istina. Da nije bilo Živog Zida, ljudi uopće ne bi znali da postoje deložacije, a iako su ih do sada samo uspjeli odgađati i na taj način davati obiteljima vremena da se izbore za svoju jedinu nekretninu, sada su otišli i korak dalje.

OVAKO JE TO IZGLEDALO PRIJE NEKOLIKO TJEDANA 》》》
Ovo je Franjo Virovec iz Kovačevca 68 (općina Rovišće). Deložira ga Veterinarska stanica Bjelovar zastupana po Vesni Jakovljević odvjetnici iz Bjelovara.
Zbog duga od 6100kn uzimaju mu kuću koju je platio 7000€, a dug je nastao tako da su “veterinari” vozeći se okolicom Bjelovara naišli na dva njegova psa i cijepili ih. On u tom trenutku nije imao 200,00 kn za cijepljenje, a veterinari su mu rekli da to nije bitno i neka plati kad može. Kako nije imao prihoda, dug se radi kriminalnog ovršnog zakona narastao 30 puta i njemu je prijetila deložacija iz jedinog doma.
Nažalost, taj čovjek nije usamljen slučaj. Ima još puno slučajeva u kojima je VSB ovrhovoditelj i uzima ljudima domove zbog dugova od 200 kn!
————————
————————
OVAKO TO IZGLEDA DANAS!
Zahvaljujući donacijama dobrih ljudi, simpatizerima živog Zida, koji su odvajali od svojih usta da bi pomogli Franji te angažmanu članova ŽZ – Općine Rovišće i Bjelovara, danas je njegova agonija napokon završena. Iznos koji je dugovao “lihvarskoj” VSB te troškovi odvjetnice Jakovljević u potpunosti su podmireni , a gospodin Franjo može nastaviti svojim životom znajući da nije sam!

12472663_467148233496037_5384706031769920255_n

 

Autor: Josip Novosel