DIREKTOR UNICREDITA ODUŠEVLJEN OREŠKOVIĆEM. Zagrebačka banka će ga podržati!’

0

DIREKTOR UNICREDITA ODUŠEVLJEN OREŠKOVIĆEM ‘Njegove ideje idu u smjeru pozitivne budućnosti za Hrvatsku. Zagrebačka banka će ga podržati!’

Na pitanje novinara što misli o Oreškoviću, Carlo Vivaldi, UniCreditov direktor za srednju i istočnu Europu je odgovorio: “Imao sam priliku čuti njegov program i ideje i oni idu točno u smjeru stvaranja pozitivne budućnosti za zemlju. Rekao sam mu da imamo isti interes vezan uz razvoj zemlje, smanjenje razine zaduženosti, poboljšanja rejtinga i neke reforme”

Zagrebačka banka, kao vodeća banka u Hrvatskoj, podržat će njegov program, kazao je Vivaldi na konferenciji na kojoj je UniCredit predstavio novu studiju o bankarskom sektoru.

Ako su bankari oduševljeni Oreškovićem, onda znamo kako Hrvatska i njezini građani definitivno neće biti. Da su bankari bili oduševljeni mađarskim premijerom ili islandskim predsjednikom, onda te zemlje nikada ne bi izašle iz krize. Orešković je baš poput guvernera HNB-a, još jedan neoliberalni potrčkalo stranih banaka i napravit će sve što je u njegovoj moći da im maksimizira profit, na štetu svih građana RH, a kad mu mandat završi, bit će za uništavanje Hrvatske i adekvatno financijski nagrađen.

 

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20