Dubrovački Silente pobjednici su 62. Zagrebačkog festivala

0

Dubrovački Silente pobjednici su 62. Zagrebačkog festivala održanog u prepunoj dvorani Hypo Event Centra.

Među 21 novom pjesmom, stručni žiri kojeg su činili direktori domaćih flashh festivala (Splitski, Šibenski, RockOff i CMC) odlučio se za pjesmu Čudna ili čudesna razigranih Dubrovčana.

Njeni autori, braća Tibor i Sanin Karamehmedović, nisu krili svoje oduševljenje nagradom izjavivši kako je već samo sudjelovanje na Zagrebačkom festivalu bila velika stvar za Silente.

Novo, modernije ruho Zagrebačkog festivala naišlo je na odobravanje kritike i publike, a o tome najbolje svjedoči podatak kako se za festival tražila karta više.

Televizijski prijenos uspješno su vodile Nevena Rendeli i Ana Radišić, a sve pohvale zaslužuje i besprijekorni festivalski orkestar pod producentskom palicom Nikše Bratoša.

Tijekom prijenosa dodijeljena je i nagrada za najemitiraniju pjesmu s prošlogodišnjeg, 61. festivalskog izdanja, a njen dobitnik je Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel i autor pjesme Čuvaj me, koja svakako spada i u jedan od radijskih hitova godine.

Kvalitetne pjesme i sjajna atmosfera iz Hypo Centra najbolja su pozivnica publici, ali i autorima i izvođačima za iduće, 63. izdanje festivala 2016. godine!

powered by: www.flash-oglasnik.com

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20