Nova odiseja Winter Music Conferencea u Zagrebu uz JAY LUMENA i MARKA NASTIĆA

0

WMC Zagreb je na svom premijernom događaju u prosincu ugostio Umeka i Leu Dobričić, a evo što se sprema u idućoj odiseji.

Domaćin je u subotu, 20.02. zagrebački Hypo Centar, a glavni gosti Jay Lumen i Marko Nastić. Za pultom su još Borg iz BiH, te naš Pillsman.

Jay je u elektroničkoj glazbi još od 80-tih, kad je s electro/wavea prešao na acid i techno, a klupsku je karijeru startao 2006., u progressive vodama. Pri skladanju je svakako pomoglo što je klasično obrazovan, a uzore u produkciji je i dalje nalazio među starim majstorima žanra. Četiri godine kasnije, mijenja stil u tech-house i funky techno, a popularnost mu ne jenjava, naprotiv – očito mu je dobro došao svježi zvuk, koji mu je pritom priskrbio iznimno veliku fan-bazu. I dalje ostaje jedan od najtraženijih europskih DJ-a.

Nastićevo ime odzvanja umom svakog iskusnog clubbera. Marko, čini se, ima jednu od onih godina kada ti sve u kreativnom zanosu ide od ruke. Na lageru već čeka desetak novih izdanja, zanimljive suradnje i pokretanje etikete ekskluzivno rezervirane samo za najbolje vinilke naziva Sake & Vinyl Only.
Marko može s ponosom baciti oko preko ramena i u mjesece koje ostavio za sobom. Na Innocent Music Limited vinyl only etiketi izdao je release koji prikazuje kako su njegove producentske vještine evoluirale od početaka do kompleksnijeg i profinjenijeg zvuka danas, Love Dancing EP našao se u top desetki singlova mjeseca njemačkog Faze Maga i Anja Schneider ga je uključila u svoj BBC One mix, a remix na Decoded Mini je postao jedno od njihovih najcijenjenijih izdanja.

Službeni after je u Taboo clubu a warm up u Swankey Monkey Gardenu. Ulaznice od 40 kn pa naviše kupite ovdje(https://www.entrio.hr/event/2002-wmc-zagreb-w-jay-lumen-marko-nastic-hypo-centar-2940?src=home_main_slider) ili na prodajnim mjestima :
TABOO CLUB,
Kavanica,
Swanky Monkey Garden

Napominjemo kako su early bird ulaznice po cijeni 40,00KN dostupne na pretprodajnim mjestima do 01.02.
Nakon toga cijena ulaznice raste!!!

Vise info na www.wmccroatia.com.

Podijeli