Nova odiseja Winter Music Conferencea u Zagrebu uz JAY LUMENA i MARKA NASTIĆA

0

WMC Zagreb je na svom premijernom događaju u prosincu ugostio Umeka i Leu Dobričić, a evo što se sprema u idućoj odiseji.

Domaćin je u subotu, 20.02. zagrebački Hypo Centar, a glavni gosti Jay Lumen i Marko Nastić. Za pultom su još Borg iz BiH, te naš Pillsman.

Jay je u elektroničkoj glazbi još od 80-tih, kad je s electro/wavea prešao na acid i techno, a klupsku je karijeru startao 2006., u progressive vodama. Pri skladanju je svakako pomoglo što je klasično obrazovan, a uzore u produkciji je i dalje nalazio među starim majstorima žanra. Četiri godine kasnije, mijenja stil u tech-house i funky techno, a popularnost mu ne jenjava, naprotiv – očito mu je dobro došao svježi zvuk, koji mu je pritom priskrbio iznimno veliku fan-bazu. I dalje ostaje jedan od najtraženijih europskih DJ-a.

Nastićevo ime odzvanja umom svakog iskusnog clubbera. Marko, čini se, ima jednu od onih godina kada ti sve u kreativnom zanosu ide od ruke. Na lageru već čeka desetak novih izdanja, zanimljive suradnje i pokretanje etikete ekskluzivno rezervirane samo za najbolje vinilke naziva Sake & Vinyl Only.
Marko može s ponosom baciti oko preko ramena i u mjesece koje ostavio za sobom. Na Innocent Music Limited vinyl only etiketi izdao je release koji prikazuje kako su njegove producentske vještine evoluirale od početaka do kompleksnijeg i profinjenijeg zvuka danas, Love Dancing EP našao se u top desetki singlova mjeseca njemačkog Faze Maga i Anja Schneider ga je uključila u svoj BBC One mix, a remix na Decoded Mini je postao jedno od njihovih najcijenjenijih izdanja.

Službeni after je u Taboo clubu a warm up u Swankey Monkey Gardenu. Ulaznice od 40 kn pa naviše kupite ovdje(https://www.entrio.hr/event/2002-wmc-zagreb-w-jay-lumen-marko-nastic-hypo-centar-2940?src=home_main_slider) ili na prodajnim mjestima :
TABOO CLUB,
Kavanica,
Swanky Monkey Garden

Napominjemo kako su early bird ulaznice po cijeni 40,00KN dostupne na pretprodajnim mjestima do 01.02.
Nakon toga cijena ulaznice raste!!!

Vise info na www.wmccroatia.com.