Ili je Plenković BIOTERORIST ili je KORONA priča prevara! Samoizolacija je poput poreza i kazni – SAMO ZA SIROMAŠNE!

0

Čestitike ministru turizma i HDZ-u na najvećoj antipromociji Hrvatske ikad.

Sve one priče o obveznom testiranju, mjerama distanciranja i sl. padaju u vodu kad je u pitanju HDZ-ova predizborna kampanja. Vidjeli smo to masu puta tijekom karantene, a i sada na teniskom turniru u Zadru.

Iako je premijer Plenković bio u izravnom kontaktu s Novakom Đokovićem na turniru, naš stožer kvazi zdravstvenih stručnjaka je odlučio da on ne mora u samoizolaciju. Unatoč tv snimkama i fotografijama Plenkovića i Novaka Đokovića, stožer nas je i dalje uvjeravao da nisu bili u kontaktu, a kasnije da su bili u kontaktu svega par minuta. Prije su govorili kako je za prenošenje virusa dovoljno i par sekundi. Kamerman koji ih je snimao je morao otići u samoizolaciju, ali ne i premijer. Sjetimo se samo onog jadnog seljaka koji je dobio 8000,00 kn kazne jer je sam otišao u svoju njivu gdje ne ugrožava nikog.

Beroš je o kontaktu Plenkovića i Đokovića u Otvorenom izjavio: “Ja sam neurokirurg i ne posjedujem znanje potrebno kako bi procijenio što je bliski kontakt”

Očito je samoizolacija poput poreza i novčanih i zatvorskih kazni – NAMJENJENA SAMO ZA SIROTINJU ili kako bi Tuđman rekao: ZA STOKU SITNOG ZUBA.

Prisjetimo se što je prof. dr. sc. Alemka Markotić revoltirana drskošću kršitelja samoizolacije izjavila u svibnju: ”Svatko tko je svjestan da je bio u kontaktu s nekim tko je bolestan i određena mu je mjera da može ugrožavati drugoga, naravno da je odgovoran za takvo ponašanj… Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja, sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam.”

Ili je Plenković BIOTERORIST ili je cijela ova priča oko korona pandemije jedna velika prevara!

Nakon potresa smo svi izašli van i međusobno se družili, ali nitko nije umro od smrtonosne korone. Blagajnice su radile cijelo vrijeme karantene, ali gle čuda, niti jedna blagajnica nije umrla niti su se veliki trgovački lanci zatvarali zbog pojave korone. 11.5. smo pušteni iz karantene. Svi smo se počeli družiti i gle čuda, opet nitko nije umro. Bolnice su nam bile poluprazne, a jedini ugroženi pacijenti su bili oni koji zbog karantene nisu mogli dolaziti na pretrage i operacije.

Na slučaju Zadra također vidimo da oboljeli od korone nemaju nikakve simptome ili su oni vrlo blagi.

Za neke su to teorije zavjere, a za druge su to činjenice.

Jedino što je dobro u cijeloj ovoj priči oko teniskog turnira u Zadru je činjenica da su konačno ljudi shvatili da mi nemamo nikakav stožer zdravstvenih stručnjaka koji se brine za naše zdravlje, nego je tu riječ isključivo o predizbornom stožeru HDZ-a koji nas je neopravdano držao dva mjeseca u karanteni i uništio hrvatsko gospodasrstvo zbog obične prhlade.

Jedini opasan virus u ovoj zemlji je HDZ virus. Za debile koji misle da sam SDP-ovac: HDZ je SDP i SDP je HDZ.

Trebali bi svi tužiti sve članove stožera i Vladu zbog laganja oko korone, uništavanja hrvatske ekonomije i najveću antipromociju hrvatskog turizma od rata.

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

www.instagram.com/dearleaderjoe

www.facebook.com/dearleaderjoe