Možemo li mi sada dići kredit za koji će članovi Vlade odgovarati svojom imovinom? Tako oni zadužuju nas svaki put kad im fali novac!

0

Svaki dan nam sa malih ekrana iskaču članovi HDZ-a koji se s Kriznim stožerom kao bore za naše zdravlje. Zaključali su nas u kuće i nije ih briga od čega ćemo živjeti. Njima plaće idu radili, ne radili, a nama ako smo iz privatnog sektora (poduzetnici ili radnici), prihodi su nula. Kako da budemo zdravi, ako smo stalno pod stresom i razmišljamo kako ćemo preživjeti? Protuustavno je da je nama zabranjen rad, a bankama nije. Ako ih mi štitimo samoizolacijom, onda neka tu zaštitu i plate.

Sada Vlada izlazi s prijedlozima kako će nam smanjiti režije. Ako su nam prihodi nula, onda ne možemo platiti niti pola od iznosa režija, a kamoli cijeli iznos. Još je nastranije što su zamolili banke da nam daju moratorije/odgodu na kredite. Ako su nam prihodi za vrijeme karantene nula kn, kad odgoda prođe, nakupit će nam se neplaćene rate i slijedi nam ovrha. Nama novac ne pada s neba kao članovima Vlade, koji kad nemaju novca, samo podignu kredit na naše ime. Ako nam je zabranjen rad, onda je logično da se sva potraživanja za vrijeme karantene otpisuju pa tako i potraživanja za režije i rate kredita te poreza i doprinosa za poduzetnike.

Možemo li mi sada dići kredit za koji će članovi Vlade odgovarati svojom imovinom? Tako oni zadužuju nas svaki put kad im fali novac!

Svi poduzetnici i radnici neka se zaduže kod banaka, a jamci neka im budu Plenković, Marić, Brkić, Šeks, Milanović, Beroš, Kujundžić, Bandić… Mi ćemo im kasnije omogućiti moratorij na kredite kad prestanemo plaćati rate.

Politička mafija je isisala sav novac iz domaćih banaka i onda prodala ljudima priču kako moraju sanirati banke novcem poreznih obveznika (iako se lako moglo utvrditi gdje je nestao novac iz banaka i na čijim je računima završio). Građanima su uzeli 80 milijardi kuna za sanaciju banaka i onda su ih prodali tj. poklonili strancima za 5 milijardi kuna. Kasnije će te iste strane banke uz blagoslov svih Vlada i HNB-a opljačkati ljude s kreditima u švicarskim francima, eurima sa lihvarskim kamatama i tako zabiti posljednji čavao u lijes hrvatske države. Cijelo vrijeme nas zadužuju našim novcem. Iako postoje pravomočne presude u Hrvatskoj i na razni EU protiv banaka, Vlada se i dalje pravi slijepa i ne želi sankcinorati banke jer ne mogu kažnjavati ustanove s kojima sudjeluju u pljački građana ove zemlje.

Građani žele svoje novce za sanaciju banaka natrag! Vrijeme je da Vlada počne sanirati štetu koju je načinila svojim građanima. Ako su s našim novcem mogli sanirati banke, sad mogu s bankarskim novcem sanirati nas. Nisu banke svete krave. Mi se žrtvujemo za njih, a one nam za to vrijeme gule kožu uz blagoslov Vlade RH i Kriznog stožera.

Nama život nije ugrožen korona virusom, nego HDZ virusom!

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

https://www.facebook.com/dearleaderjoe/