Siniša Lukač – Pivovara Daruvar – Vaša omiljena piva na dohvat ruke i unutar četiri zida! Kupujmo hrvatsko!

0

Glas Poduzetnika u doba korone – Siniša Lukač – Pivovara Daruvar

Iako je sada najvažnija zadaća brinuti o zdravlju, na kraju dana svi smo bolno svjesni što ova pandemija znači, a to su dublje i dalekosežnije poljedice u svim segmentima, pogotovo u gospodarstvu. S obzirom na reakcije i vrlo realne projekcije poduzetnika, vladine ‘ad hoc’ gospodarske mjere po mnogima nisu adekvatno doskočile težini zadatka.

Koliko će naposljetku te mjere biti optimalne i učinkovite, o tome će ovisiti korelacija poduzetnik – državna blagajna, jer naposljetku svi mi je i punimo. Nitko ne zna kad će ovo završiti, ali svjesni smo da će se ovaj pauzirani period imati domino efekt, startajući od turističkog sektora, glavne žile kucavice hrvatske ekonomije.

Stoga je od esencijalne važnosti osvjestiti kolektivnu odgovornost, te shvatiti koliko je važno u ovom trenutku očuvati domaće proizvođače i kupovati hrvatske proizvode jer time ne samo da potičemo hrvatsko gospodarstvo, već radimo na očuvanju radnih mjesta.

Naći će se i onih koji će pokušati ,nakon izlaska iz ove situacije, krenuti grlom u jagode, pokušati vratiti ”izgubljeno” čim prije, no takvi će ionako presuditi sami sebi, a ne kupac. Govorimo o konsolidiranju u svakom segmentu na relaciji kupac – proizvođač. Treba imati na umu da niste samo kupili domaću kvalitetu, nego ste investirali u brži oporavak ekonomije,a samim time i u svoju budućnost. Stoga tu lančanu reakciju treba maksimalno održavati u granicama Lijepe naše. I zato kupujmo Hrvatsko za dobrobit svih nas!

Vaša omiljena piva su na dohvat ruke i unutar četiri zida!

Pivovara Daruvar

DA, svijet se promijenio preko noći i poručuje da moramo odmoriti od njega, ali i on od nas. Sad je vrijeme kako bi dokazali da ljudsko srce, solidarnost i briga za drugog čovjeka neće biti suspendirana ni na trenutak.

Mi kažemo, sve je stvar mind set-a! To je taj peti element. To je alkemičarska moć da negativne stvari pretvara u pozitivne. Ne morate izlaziti iz  kuće, niti iz svoje omiljene pidžame, možete se više posvetiti obitelji, napokon odigrati taj Monopoly koji je skupljao prašinu ili binge-ati seriju koju ste odavno planirali na Netlflixu. Naravno, sada na scenu kao i uvijek nastupa pivo i tu tradicionalnu simbiozu ne moramo mijenati.

Stari recept novog doba može promijeniti vašu perspektivu u ovim kriznim vremenima kada ste primorani ostati doma. No, oni koji ipak to ne mogu učiniti u potpunosti, pronaći će svoje zadovoljstvo u službi ambasadora vaše sretnije svakodnevnice. Jedan od njih je i Pivovara Daruvar koja besmrtno živi već 180 godina, a svojim je pivoljupcima omogućila online kupnju piva: Abbu, Ippu, Bonner te specijalno pivo DA – novitet našeg Alkemičara iz Daruvara.  –

Kako bi vas podržali da samoizolaciju gledate na pozitivan način odlučili smo se za filozofski princip ptice rode pa ćemo vam ovog ranog proljeća novi zivot dostaviti na vrata u obliku piva beskompromisne kvalitete, bez aditiva i konzervansa koja obiluju vitaminom B12 i B6. U ovoj situaciji dobro je i spomenuti da konzumacija piva u umjerenim kolilčinama dokazano djeluje u borbi sa stresom. No, to je dobar argument koji će vam uvijek dobro doći!

Minimalna narudžba je 12 boca, a uz njih stiže i poklon iznenađenja. Dovoljno da se opustite i prepustie malim užicima kojo žviot znače i koje sad svakako zaslužujete.

Sve sto trebate je poslati vasu narudžbu putem maila prodaja@pivovara-daruvar.hr i izvršiti uplatu na naš račun.

Roda dostavlja narudžbe isključivo na područje: Zagreb, Daruvara i okolice, N. Gradiške, Novske i okolice, Virovitice, Bjelovara, Rijeke, Zaboka i okolice.

Pivili i živili nam, a sve ostalo će proći!

Izolaciju pretočite u ljubav.

Siniša Lukač – Pivovara Daruvar