BEROŠ priznao da većina zaraženih ne umire od virusa korone. Hoće li itko odgovarati zbog namještanja broja umrlih i karantene!

0

Pisali smo već, a potvrdila je i to Alemka Markotić u emsiji NU2 kod Stankovića da je dovoljno sumnjati da netko ima koronu da se njegova smrt proglasi kao smrt uzrokovana korona virusom. Također netko može imati kronična oboljenja i korona virus bez simptoma, ali ako umre od recimo leukemije ili sl. , uzrok smrti će biti korona.

Covid – 19

Tako se u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu umjetno pumpaju brojke umrlih od korone da bi virus izgledao puno opasniji nego što je. Danas je i ministar zdravstva Vili Beroš praktički priznao da većina zaraženih covidom-19 u Hrvatskoj umire s virusom, a ne od virusa što je zapravo suprotno od mišljenja dr. Alemke jer se po Beroševom mišljenju ti umrli ne bi trebali tretirati kao umrli od korone, a upravo se to čini. 

“Većina umire s virusom, a ne od virusa”, odgovorio je Beroš na upit Hrvoja Zekanovića (HRAST) u raspravi o izmjenama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

 

Još je jedan način kako manipuliraju brojem umrlih kako bi stopa smrtnosti izgledala veća. Umjesto da mrtve broje u odnosu na sve ljude za koje se pretpostavlja da bi mogli imati virus, a nisu evidentirani jer nisu testirani, umrle broje samo od broja testiranih tako da smrtnost izgleda 10 puta veće nego što zapravo je. To je isto bila jedna od teorija zavjere dok to danas nije potvrdio ministar Beroš koji je izjavio da Hrvatska relevantnim podatkom drži broj umrlih osoba na broj oboljelih, a ne broj umrlih na ukupan broj stanovnika odnosno broj umrlih na ukupan broj ljudi za koji se predpostavlja da imaju koronu, ali nisu testirani jer nemaju simptome ili su oni blagi.

Kad nam mediji izbacuju broj umrlih iz Italije, nikad ne napomenu da je to ukupan broj umrlih tog dana pa onda ispada da su svi preminuli od korone iako to nije istina.

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

https://www.facebook.com/dearleaderjoe/