Alemka Markotić – Moramo eksperimentirati s cjepivima na našoj djeci. Do sad smo eksperimentirali samo na siromašnoj djeci Afrike i Azije!

0

Kad netko spomene da Bill Gates nije filantrop i da s farmaceutskim kompanijama vrši eksperimente na siromašnoj djeci Azije i Afrike, onda se takva osoba etiketira kao teoretičar zavjere, ravnozemljaš, neobrazovan i sl. Kako će sad ti ljubitelji etiketa reagirati kad je to isto izjavila dr. Alemka Markotić?

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, Zagreb i članica Nacionalnog stožera za borbu protiv COVID-19 Republike Hrvatske, dr. Alemka Markotić, gostovala je u emisiji Laudato TV-a, a naziv emisije je bio “Pandemija pod povećalom”. U jednom trenutku osvrnula se na potrebu ispitivanja cjepiva, odnosno cijepljenja djece i dala skandaloznu izjavu zbog koje bi trebala završiti u zatvoru.

A na čijoj djeci ćemo ispitati cjepivo? Brojna cjepiva, rađena u zapadnim zemljama su ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci dakle, a na nečijoj djeci se to mora ispitat da bi moje dijete bilo sigurno, ali opet na čijemu ćemo? Ovaj Covid svašta izvlači, ali neke stvari stavlja u red jer se sad ispituje i na europskoj i američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj, kazala je Markotić.

Možemo li onda reći za dr. Alemku Markotić iz Stožera da je teoretičarka zavjere, ravnozemljašica, neobrazovana ili jednostavno zaključiti da je PSIHOPAT – hrvatski dr. Mengele?

Ako smatrate da je ova njezina izjava bolesna i protuzakonita, prijavite dr. Alemku Markotić dječoj pravobraniteljici!

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

www.instagram.com/dearleaderjoe

www.facebook.com/dearleaderjoe

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20