Plinara će zarađivati na stradalima u potresu! Skupo ćete platiti ponovno uključivanje plina!

0

Iako su svi govorili kako će svakog tko pokušava zaraditi na tragediji građana za vrijeme karantene i potresa tretirati kao ratnog profitera, to očito ne vrijedi i za Gradsku plinaru.

Jučer je portal Index.hr objavio da troškovi ponovnog uključenja plina u objektima u centru Zagreba, a koji nisu pretrpjeli bitna oštećenja i pogodni su za život, mogli bi koštati i više od tri tisuće kuna. Plinaru ne zanima činjenica da se desila elementarna nepogoda. Građani imaju 30 dana za plaćanje tog računa.

Pozitivan nalaz dimnjačara za sve dimnjake u zgradi mogli bi platiti i do 1000 kuna. Traži se i pozitivan nalaz statičara ili stalnog sudskog vještaka za građevinarstvo da objekt nije ugrožen potresom te da se plin može pustiti u siguran objekt. Naknadu uzima i Gradska plinara, a ona iznosi oko 1050 kuna.

Ako vas ne ubije virus, ako vas ne ubije potres, ubit će vas Gradska plinara sa svojim računima i ovrhama ako ih ne platite. Vlada je tu da se pobrine za sebe, Crkvu i banke, a vi ste stoka sitnog zuba.

 

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa

https://www.instagram.com/dearleaderjoe/

https://www.facebook.com/DearLeaderJoe/