ALGEBRA – Dan ludih cijena – iskoristite 20% popusta na upis priprema za državnu maturu, samo 18. 12. !

0

I ove godine maturantima želimo pomoći da postanu dio Algebrine sjajne statistike – 97% njih koji su se kod nas pripremali za polaganje državne mature, upisali su željeni fakultet u prvom roku!

Iskoristite Dan ludih cijena u Algebri i upišite svog maturanta na pripreme za državnu maturu uz 20% popusta! Popust možete iskoristiti samo upisom u srijedu 18. prosinca, ali na pripreme vaš maturant može krenuti u bilo kojem ciklusu. Popust se odnosi na sve pakete ili zasebne predmete u Sisku, Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu, Osijeku, Dubrovniku, Karlovcu, Čakovcu, Zaboku, Mostaru i Livnu – ali samo na Dan ludih cijena!

Svi polaznici priprema za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju Nagrađujemo izvrsnost i osvojiti stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.
Obavezno rezervirajte popust ispunjavanjem prijavnice! Vidimo se 18. prosinca u Algebri, a za više informacija o akciji nam se slobodno obratite.
Saznajte više

Probni ispiti mature – 25. i 26. 1. 2020.

Vašeg maturanta ove školske godine čeka pisanje ispita državne mature, a mi smo se pobrinuli da mu susret s najopsežnijim ispitima u dosadašnjem školovanju protekne što bezbolnije. Upravo zato svake godine organiziramo pisanje probnih ispita mature iz obaveznih predmeta na obje razine. Ispiti se pišu 25. 1. 2020. u Splitu, Šibeniku, Zadru, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Puli, 26. 1. 2020. u Zagrebu, sudjelovanje je besplatno, ali je za pristup pisanju ispita potrebno ispuniti prijavnicu.

Maturantima želimo što vjerodostojnije dočarati iskustvo pisanja državne mature i zato će se svi probni ispiti održati u isto vrijeme. Uz osobnu iskaznicu, na ispitu smiju imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje, a na ispitu iz matematike smiju koristiti džepno računalo tipa Scientific.

https://www.algebra.hr/drzavna-matura/kampanje/probni-ispiti-mature-2020/?mc_cid=3cd3770b51&mc_eid=58a3c4c8df

Podijeli