Iskoristite 20% popusta na edukaciju u Algebri

0

ISKUSTVA brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Sada je pravo vrijeme da te vještine steknete jer u Algebri traje tradicionalna jesenska akcija tijekom koje možete upisati programe obrazovanja uz 20 posto popusta. 

Algebra je najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj. Tijekom 22 godine postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri završilo je više od 120.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika.

Popust se odnosi na sve programe obrazovanja koja pokrivaju raznolika područja – osnove informatike, razvoj aplikacija, dizajn, internetski marketing, EU fondove, knjigovodstvo, informacijske tehnologije… To uključuje i novije Algebrine programe s područja programiranja i razvoja aplikacija za Front-end i Back-end developere (u programskom jeziku PHP), UX dizajnere, programere mobilnih aplikacija na Android platformi – u programskom jeziku Kotlin kojeg Google smatra novim standardom za tu namjenu, te ASP.net developere. Na razvoju ovih programa radili su stručnjaci s predavačkim i praktičnim iskustvom iz najvećih IT tvrtki koje posluju na našem ali i inozemnom tržištu. Vještine koje se ovdje stječu, ovisno o programu, uključuju na tržištu nezaobilazna znanja iz područja – JavaScript, HTML/CSS, PHP, MySQL, React.js, Gulp, Laravel, Angular.js, Vue.js, Git. Oni koji se pak odluče iskoristiti popust za mrežnu edukaciju imat će priliku učiti od Algebrinih predavača koji su se nedavno našli na listi 10% najboljih instruktora na svijetu Cisco NetAkademije.

Kreativce, blogere, zaposlenike u marketinškim odjelima i kreativnim industrijama možda će više zanimati programi vezani uz grafički i digitalni dizajn uključujući 3D, CAD, digitalnu fotografiju ili video, a tu su i programi koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine – Specijalist za internetsko oglašavanje, Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova i Samostalni knjigovođa. Posljednji programi nikad nisu bili aktualniji. Traže ih poslodavci a mogu se ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing. Tome pridonosi zasigurno i najavljeni val još bogatijih fondova Europske unije s izdašnim bespovratnim sredstvima za poduzetnika i privatne osobe.

Za one koji tek stječu osnovne informatičke vještine, na popustu su i programi koji uključuju vrijedne ECDL kvalifikacije.

Popust je moguće iskoristiti za upis svih programa obrazovanja u učionicama u gradovima – Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Varaždin, Split, Zadar i Šibenik, ali i u online formatu što znači da su Algebrine edukacije dostupne svima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu.
Svi koji žele uloviti ovu sjajnu jesensku akciju trebaju požuriti jer ona traje još nekoliko dana. Dodatne informacije i prijave moguće su na web stranicama Algebre ili jednostavnije klikom na Jesenska akcija u Algebri!