On line kazalište uživo od 25.10. – KLIKNIMO NA NOVO KAZALIŠTE!

0

Kazalište Planet Art pokreće potpuno inovatovan kazališni projekt – On line kazalište uživo.

Riječ je o kazališim predstavama koje se održavaju uživo, a koje se putem streaminga mogu gledati iz dnevnog boravka, s putovanja ili gdje god da se nalazite po cijelom svijetu umjesto iz kazališne dvorane.

Predstave se prenose uživo s 4 kamere čime se kazališni doživljaj prilagođava novom mediju koji ih obogaćuje novom dinamikom zadržavajući u isto vrijeme kazališnu čaroliju.

Predstave se izvode u realnom vremenu svake nedjelje u 20h, počevši od 25. listopada, a raspored izvođenja i prodaja ulaznica za streaming po cijeni od 39 kn mogu se kupiti na linku https://live.planet-art.hr/ .

On line kazalište uživo idealno je rješenje za sve koji iz bilo kojeg razloga nemaju mogućnost fizički prisustvovati kazališnim predstavama, a voljeli bi to.

Predstavama je moguće prisustvovati i fizički u skladu s mjerama Stožera u samoj kazališnoj dvorani u Kazalištu Mala scena odakle se predstave prenose sa linka.

U On line kazalištu uživo imat ćemo od 25. listopada priliku gledati tri popularne komedije Kazališta Planet Art koje su među najizvođenijim predstava u Hrvatskoj u posljednjih dvadesetak godina. To su: VELIKA ZVJERKA, TKO JE OVDJE LUD? i RITINA ŠKOLA koje će s početkom Novog kazališta obilježiti i svoje svečane okrugle brojke izvedbi.

Novo kazalište – Velika zvjerka – Planet Art

Predstava Velika zvjerka jedna je od najizvođenijih predstava u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina. S njom će 25.10. započeti Novo kazalište, a tom će se prigodom obilježiti i njezina 200. izvedba. Ova komedija, koju publika dolazi gledati i po nekoliko puta, govori o lovu na posao života trojice poslovnjaka koji se nadaju da će te večeri riješiti sve svoje životne probleme i spasiti svoju tvrtku od stečaja. Kako idu zajedno biznis i iskrenost pogledajte u urnebesnoj komediji redateljice Slavice Knežević u kojoj glavne uloge igraju Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.
Sljedeće izvedbe Velike Zvjerke su 15. 11 i 6.12.

Novo kazalište – Tko je ovdje lud – Planet Art

Predstava Tko je ovdje lud?, koja se izvodi 1.11., predstava je za samopomoć u kriznim vremenima koja nas kroz šest koraka i jedan uvid vodi do potpune sreće i sat i pol lude zabave. U šest isprepletenih crnih komedija štićenici klinike ‘Eden’, disidenti iz stvarnog svijeta, preispituju granicu “normalnoga” u svijetu punom eksplozija, pobijenih Vlada, stvarnih zečeva iz virtualnog svijeta, zagorenih kobasica u bijelom sosu i susreta s Bogom.
On line izvedbom obilježit će se 100. izvedba ove komedije kojoj je redatelj Marko Torjanac, a u kojoj uz njega igra Natalija Đorđević.
Sljedeće izvedbe Tko je ovdje lud? su 22.11. i 13.12.

Novo kazalište – Ritina škola – Planet Art

Predstava Ritina škola jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a u produkciji Planet Arta adaptirana je za Hrvatsku i sada se nakon nekoliko godina pauze na zahtjeve gledatelja vraća na scenu.
Predstava je to o britkoj frizerki koja upisuje tečaj književnosti na kojemu upoznaje profesora s kojim se upušta u neobičnu književno životnu pustolovinu koja ih oboje mijenja.
Prvom on line izvedbom 8. 11. obilježit će se 150. izvedba ‘Ritine škole’, a u ulogu šarmantne Rite od Nataše Janjić Medančić preuzima Vanda Winter kojoj će ovo biti premijera. Predstavu je režirao Marko Torjanac koji i igra šarmantnog i rezigniranog profesora Pravdana kojemu frizerka Rita mijenja život.
Sljedeće izvedbe Ritine škole su 29.11. i 20.12.

Kliknimo na Novo kazalište!

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20