Osvojite Algebra MBA stipendije vrijedne 400.000 kuna

0

Algebrin MBA stipendijski natječaj održat će se 25. travnja i jedinstvena je prilika da odmjerite svoja znanja i sposobnosti s poslovnim stručnjacima iz najrazličitijih područja. Svima im je zajednička volja za znanjem i pobjednički duh. Prijavite se  do 17. travnja, pokažite što znate, osvojite stipendiju i upišite jedini e-Leadership MBA studij u regiji!   

Digitalna transformacija je stvarnost i svi znamo koliko je promijenila način poslovanja. Pitanje je naravno koliko smo spremni na brze promjene koje svakodnevno donosi. Hrvatska po mnogim pokazateljima ima relativno nizak indeks „spremnosti za budućnost“, ali to je izazov koji treba prihvatiti. Postanite zato inovacijska snaga u svom poslovnom okruženju, upravljajte promjenama i budite među onima koji će uspjeti baš zahvaljujući digitalnim znanjima i vještinama.

Ukratko, vrijeme je za vašu MBA stipendiju. I to ne za bilo koju, vrijeme je za stipendiju za jedini istinski e-Leadership MBA studij u regiji. Algebrin MBA stipendijski natječaj cjelodnevno je događanje na kojem odabrani kandidati mogu osvojiti jednu punu i čak četiri djelomične stipendije ukupne vrijednosti više od 400.000 kn.

Poslušajte iskustva nekih od natjecatelja i pobjednika prošlogodišnjeg natječaja. Svi oni sada su Algebrini MBA studenti i vrlo objektivno govore o svojim očekivanjima, nedoumicama ili pitanjima koje su imali prije prijave na natječaj. Poslušajte što imaju za reći i o samom studiju koji je osmišljen u suradnji s predavačima s Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani i fokusira se na praktična znanja za poslovne ljude koji stvaraju budućnost. Da se ne radi o tvrdnji bez osnova govore i priznanja – ugledni US News&World Report izabrao je baš Kelley School of Business online MBA program kao najbolji u Sjedinjenim Državama! Forbes je pak cijelu Kelly School proglasio 19. poslovnom školom u SAD.

 

Ivan Mrvoš, startup wunderkind, idejni začetnik projekta pametnih klupa i prema Forbesu jedan od najperspektivnijih svjetskih poduzetnika mlađih od 30, naš je MBA student koji je e-Leadership program Algebre opisao kao „potpuno drugu razinu studiranja u usporedbi s većinom drugih studija u Hrvatskoj.“ Ono što je Ivan dodatno istaknuo su većinom američki predavači koji dolaze „iz jedne potpuno drugačije kulture koja promovira i potiče poduzetništvo, ali i neuspjeh, koji je na kraju dana sastavni dio poduzetništva“. 

Možda najbolji primjer tog inovativnog pristupa i stipendijskom natječaju i samom MBA studiju je i profesor Will Geoghegan, koji predaje strateško upravljanje i ističe upravo „znatiželju, potrebu da se potpuno razumije tema i dođe do pravih odgovora“ kao osnovnu odliku naših MBA studenata. Napomenuo je i kako je „jasno da su ovo zreli poslovni ljudi koji Algebrin MBA nisu odabrali zbog statusa već zato što žele učiti i razvijati svoje poslovne sposobnosti.“  

Ukratko, ako ste znatiželjni, puni ideja i želite ići naprijed vrijeme je da se prijavite na naš stipendijski natječaj! Budite dio zajednice koja zna što hoće i spremna je upravljati promjenama u digitalnom dobu.