Esthetic Dental Center – Proslava 10. rođendana i otvorenja nove stomatološke ordinacije

0

Jučer je na proslavi desetgodišnjice poslovanja i otvaranja nove ordinacije Esthetic Dental Center, voditeljica Marijana Batinić rekla da osmijeh otvara sva vrata. Očito nije nikad bila u Dubravi:)

Esthetic Dental Center – Luka Nižetić i Marijana Batinić
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

Među brojnim uzvanicima, pojavili su se na eventu: Slavko Sobin, Luka Nižetić, Maja Bajmić, Dino Jelusić, Yogi Lonich, Dalibor i Jasmina Bagarić…, ali i poznati ljudi poput mene. Osim domaćih uzvanika, bilo je i tu puno gostiju iz cijeloga svijeta jer EDC pruža usluge i strancima, diplomatima, veleposlanicima… Dobar glas o njima proširio se poput Svinjske gripe po cijelom svijetu:)

Esthetic Dental Center – Dino Jelusic i Daniel Baketić s kćerkom
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
Esthetic Dental Center – Luka Nižetić, Marijana Batinić, Izabela i Slavko Sobin
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

Razgledali smo novouređenu i moderno opremljenu ordinaciju u Bužanovoj 18, a onda je netko rekao: ”Kad će taj catering?”. Vlasnik ordinacije Daniel Baketić je shvatio da nije ni vrijeme ni mjesto za demonstraciju novih bušilica i nevidljivih aparatića pa se iz sveg glasa zaderao: ”Mirjana! Reži taj pršut! Gosti su gladni!”

Stizale su boce vina, točio se Gin and Tonic, hrana je bila vrhunska, ali nešto me kopkalo cijelu večer. Uzvanicima i meni nikako nije bilo jasno gdje je Daniel našao tako zgodne zubarke. Možda je njegova ordinacija samo paravan za Miss Hrvatske? Tko stoji iza tebe Daniel? Ima tu materijala za DORH i USKOK.

Esthetic Dental Center team
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr

Daniel je vidio da mi je pao šećer u krvi pa je odmah naredio osoblju da uzvanicima posluže tortu koju je za ovu posebnu prigodu pripremila Jasmina Bagarić. Pomislio sam u sebi: ”Daniel naručuje torte iz Magnolie!? Nije on neki sirotek. Ima se.”

Esthetic Dental Center – Magnolia torta
Flash.hr

Bacio sam se na tortu k’o njegova djelatnica Izabela na moj novčanik kad sam došao ugraditi krunicu. 

Ovaj event je pokazao da nisu svi posjeti zubaru traumatični. Nemam zamjerke, osim možda DJ-u koj’ mi nije htio pustiti ništa od Lidije Bačić.

Daniel Baketić je i predsjednik European Society of Cosmetic Dentistry za Hrvatsku, ali koga boli briga za to. Stari Latini bi rekli: ”IN VINO VERITAS”,  a ja ću reć: ”Samo su najbolji dovoljno dobri da popravljaju zube Dragog Vođe, za sve ostale tu je HZZO:)”

Esthetic Dental Center – Dragi Vođa i Yogi Lonich
Flash.hr

Autor: Josip Novosel aka Dragi Vođa, poznat i kao Vin Diesel za siromašne, dopisni član magazina ”Zlatni zubi svima, a ne samo Romima”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i SNOB.

www.instagram.com/dearleaderjoe

www.facebook.com/dearleaderjoe

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20