BRUCE DICKINSON DOLAZI U LISINSKI!

0

Interaktivna večer s BRUCEOM DICKINSONOM, koji će publici ispričati impresivnu životnu priču, najavljena je za 26. listopada 2019.

Legendarni frontmen grupe IRON MAIDEN priprema posebnu večer u najprestižnijoj hrvatskoj koncertnoj dvorani. „Večer s Bruceom Dickinsonom“, interaktivan je show koji prati nedavni izlazak autobiografije “What Does This Button Do?”.

Bruce Dickinson jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika s izuzetno zanimljivom životnom pričom. Pored toga što je nekoliko desetljeća proveo na čelnom mjestu spektakularnih performansa IRON MAIDENA, njegovo životno iskustvo krije mnoštvo impresivnih detalja. Istinski multitalent, Bruce je pilot, zrakoplovni poduzetnik, pivar, motivacijski govornik, filmski scenarist, novelist, autor bestselera, radijski prezenter, TV glumac i mačevalac s međunarodnom sportskom karijerom.

2017. je objavio autobiografiju “What Does This Button Do”, koja je nedavno i prevedena na hrvatski jezik. Promovirao ju je na nekoliko intimnih druženja s najvećim fanovima na kojima je čitao odlomke te odgovarao na pitanja strastvenih zainteresanika. Tako je nastala “Večer s Bruceom Dickinsonom”, jedinstveni one-man show koji je više nalik na standardnu rutinu stand-up komičara; predstava je koja traje više od dva sata te u svijetu dobiva najviše pohvale brojnih kritičara.

Program se sastoji od dva dijela, u prvoj polovici Bruce pripovijeda o životu na humorističan način, daje satiričan pogled na vlastite životne uspone i padove. Publici iskreno otkriva priču u jedinstvenom anarhičnom stilu, popraćenu mnoštvom fotografija iz privatne kolekcije uz nekoliko ekskluzivnih detalja koje namjerno nije želio otkriti u knjizi.

Druga dio večeri posvećen je obožavateljima koji mu otvoreno mogu postaviti pitanja na koja će dobiti direktan odgovor ovog velikana.

Ne propustite jedinstvenu priliku svjedočiti nešto drugačijem spektaklu u intimnoj atmosferi dvorane Lisinski na čijoj će pozornici 26.10.2019. s publikom životne mudrosti podijeliti istinska legenda, Bruce Dickinson.
Ulaznice po cijeni od 190, 230, 290, 330 i 390kn mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr

„Bilo je trenutaka smijeha, trenutaka masivnog aplauza i trenutaka potpune tišine u kojoj je publika s velikom pozornošću pratila svaku izgovorenu riječ… majstor pripovijedač. Artikulirano, animirano, vrckasto i na trenutke pravilno urnebesno“ – Heavymag, Sydney, Australija

„Ono što me iznenadilo tijekom razgovora je njegova moć da pokrene publiku… bila je to izuzetno zanimljiva večer…nikako ne propustite!“ – Wall of Sound, Sydney, Australija

„Wow Bruce! Fantastičan pripovijedač… privilegija je čuti priče iz prve ruke od velikog čovjeka kao što je on!“ – Silver Tiger Media, Melbourne, Australija

„Bruce Dickinson je superzvijezda… Kada uđeš u dubinu, shvatiš koliko savršeno se njegov maestralni smisao za humor uklapa u epsku priču. To je čovjek velikog srca i neustrašivog borilačkog duha“ – Copenhagen Post, Danska

„Dickinson je snaga prirode na pozornici“ – Turun Sanomat, Finska

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20