Moët & Chandon Grand Day i ove godine obilježiti će se 22.lipnja diljem svijeta!

0

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Moët & Chandon Grand Day slavlju Moët & Chandon Grand Day, nastavit će svoju tradiciju s blistavim nizom događaja 22.lipnja diljem svijeta, a ove godine posebna je prigoda i slavlje u svijetu mjehurića.

Jedna od najpoznatijih šampanjskih kuća, Moët & Chandon, s ponosom obilježava 150. obljetnicu Moët Impériala, šampanjca koji je ujedno stvarao stil kuće i kulturu uživanja u brut šampanjcima.
Od jutra pa sve do večeri Moët & Chandon Grand Day proslava koja će 24 sata diljem svijeta slaviti i nazdravljati 150. obljetnicu Moët Impérial, globalne ikone slavlja od 1869.

Upravo je Moët Impérial odigrao neprocjenjivu ulogu u pomaku svjetskog ukusa od slatkih šampanjaca prema brut šampanjcima.
Osvajao je nove svjetove, kreirao nezaboravnost i pojavio se na više fotografija od mnogih slavnih osoba. I zaista, na životu kakav je živio Moët Impérial pozavidjeli bi mnogi bonvivani, boemi i mondeni zanesenjaci.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na Moët Grand Day slavlju koje će u Hrvatskoj održati na nekoliko lokacija, od Dubrovnika na lokaciji Copacabana Beach, do najboljeg noćnog života u Culture Cub Revelin.
Ukoliko ćete se zateći na Malom Lošinju, svakako morate obići Borik Meditteranean Bar gdje Vas očekuje slavlje Moët & Chandon Grand Day.
I na kraju nezaobilazni Rovinj gdje će se tradicionalno slaviti u Valentino Champagne Baru.
Za kraj ostaje glavna lokacije predivnih Kornata i konobe Opat gdje se priprema veliko slavlje i raznolik program te nastup muzičkog benda Soul Fingers.
Chef Ante Božikov priprema gastro delicije koja će se savršeno sljubiti s ponudom Moët šampanjca.

Svi ste pozvani pridružiti se slavlju, posebnim ponudama i programu te slaviti Moët Moment koji će se obilježavati upravo 22.lipnja diljem svijeta!

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20