Magnolia okupila poduzetnike iz cijeloga svijeta koji žele investirati u Hrvatsku

0

U popularnoj zagrebačkoj slastičarnici Magnolia okupili su se stranci/poduzetnici iz cijeloga svijeta (SAD, KANADA, AUSTRALIJA, ENGLESKA, INDONEZIJA, TAJLAND, GRČKA, ŠPANJOLSKA, INDIJA, IZRAEL….) na Zagreb Expats and Diaspora meetup partiju kojeg su organizirali Kris Krmpotić, povratnik/broker iz SAD-a i Josip Novosel aka Dragi Vođa.

Kris i Josip (Dragi Vođa) ovakve partije organiziraju jednom mjesečno (svaki puta na drugoj lokaciji), a cilj im je pomoći povratnicima i strancima u Zagrebu da se lakše snađu u Hrvatskoj, spoje s pravim ljudima, investiraju svoj novac u dobre projekte i privuku nove ljude koji će pokrenuti posao u Hrvatskoj ili pomoći nekom iz Hrvatske da svoje proizvode i usluge plasiraju na strano tržište.  

Magnolia – Zagreb Expats and Diaspora party – Organizator Kristijan Krmpotić i ekipa

Na eventu su osim vlasnice Magnolie, Jasmine Bagarić (članica međunarodnog kluba žena) i njezinog muža Dalibora Bagarića (bivši NBA košarkaš – Chicago Bulls), bili i predstavnici RTL televizije, Indonezijskog veleposlanstva u Zagrebu, grčki ambasador Stavros Tsiepas, Yogi Lonich – gitarist Chris Cornella, ali i neka domaća poznata lica poput: Danijele Dvornik, Tare Thaller, Maje Bajamić itd.

Magnolia – Zagreb Expats and Diaspora party
Magnolia – Zagreb Expats and Diaspora party

Preko 150 ljudi je uživalo u sjajnim kolačima, Lino Lada Gold torti, koktelima i odličnoj atmosferi. Dok većina Hrvata napušta domovinu, oni u Hrvatskoj vide potencijal za nove poslovne poduhvate.

Magnolia – Lino Lada Gold torta
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr