Tara Thaller – Clickbait naslov: Nećete vjerovati što nam je Tara otkrila!

0
Neki dan sam radio intervju s Dinom Jelusićem. U jednom trenutku me prekinuo i rekao: ”Tara me već danima žica da napišeš nešto o njoj. Željna je medijske pažnje. Nije joj problem izać’ u Jutarnjem, Večernjem, na Indexu…, ali na Flash.hr portalu kao da nema mjesta za nju. Kaže da joj ne odgovaraš na prijeteće poruke.” 
 
Znam da će Tara reći da je situacija upravo obrnuta i da ja nju proganjam danima, ako ne i mjesecima da mi da intervju, ali znate kako kažu u Čučerju: ”Postoji ženska verzija priče i postoji
ISTINA!”
 
GOLA ISTINA 
 
Tara: ”Ako mi se ne javiš danas za intervju, spalit’ ću se nasred Smičiklasove!”
Ja: ”Ni prva ni zadnja koja se ubila zbog mene, ali ne želim da nakon ”Zvijezde pjevaju”, snime show ”Zvijezde gore”. Smilovat’ ću ti se. Dođi u slastičarnicu Magnolia. Častim te Lino Lada Gold tortom. Nakon nje ti više neće pasti na pamet da glumiš djevojčicu sa žigicama.” 
 
Magnolia – Tara Thaller – Lino Lada Gold torta
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
Magnolia – Tara Thaller – Lino Lada Gold torta
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Nije da ti brojim krvna zrnca, ali kavo je to ime Tara Thaller? Ne priznajem imena kojih nema u katolibanskom kalendaru. Sigurno se zoveš Mirjana Budimir pa su ti rekli da s tim imenom nećeš daleko dogurati. Olakšaj svoju dušu dijete. Priznaj sve i molit ćemo svi zajedno Boga da nam da snage da ti oprostimo.
 
Već dugo nosim taj kamen na srcu i olakšanje je skinuti ga. Thaller je moje fejk umjetničko prezime (iako nije sasvim izmišljeno. Od šukundjeda je). Rođena sam Tara Filipović, ali me Tarik molio da promijenim u strahu da ga ne zasjenim.
 
Pitao sam ju jel’ ima neki posebnu vještinu s kojom se ponosi. Rekla je da može gledati u križ:)
 
Magnolia – Tara Thaller – Lino Lada Gold torta
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
Pobjedila si u showu ”Zvijezde pjevaju”, ali Mišo Kovač kaže da tamo nema zvijezda. Citiram ga: ”To obični ljudi pjevaju” Gdje si ti naučila pjevati i kakvu glazbu slušaš? Znam da bi te Dino ubio da kažeš da pjevaš cajke pod tušem, al’ vjeruj mi da će ta informacija ostati među nama. 
 
Ja sam počela pjevati kad sam počela i pričati, a prvi nastup sam imala s 5 godina na zidiću kampa sa sestrom. Bila sam i u zboru Zvjezdice, a svirala sam i klavir u osnovnoj glazbenoj. Pitanje što slušaš mi je najgore i uvijek ga preokrenem na ono što nikako NE slušam, a to su cajke, techno i slično…
 
Kad smo već kod Dine Jelusića, žutu štampu samo zanima što je bilo između tebe i njega. Hinili ste prijateljstvo pa vezu pa kao nema ništa… Zbunili ste ljude. Moja majka je još uvijek na apaurinima. Zdravi razum mi govori da te privlače ćelavi muškarci? Citirati ću sebe, a vjerujem da ćeš se i ti složiti: ”Da je kosa dobra i Vin Diesel bi ju imao” 
 
Halo?! Dino ima dugu kosu, a svima nam je poznata izreka suprotnosti se privlače. Prema tome dokle god imam kose, privlačit će me ćelavi frajeri:)
 
Magnolia – Tara Thaller nije mogla odoljeti Instagram profilu Dragog Vođe. Vin Diesel za siromašne je neodoljiv:)
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Nisi bila dobra za glumačku akademiju u Zagrebu, ali si bila dobra za HBO. Malo mi je to sumnjivo! Mala Ksenija od susjede Mirjane radi već tri godine u Mcdonaldsu na fritezi i nikad nije dobila nikakvu ulogu. Tebe su nakon 3 mjeseca u lancu brze hrane pozvali na audiciju za seriju. Koja je tvoja tajna? Jesi u mladeži HDZ-a? Starci malo podmazali redatelja? Dobre stvari se dešavaju samo na filmu. Priznaj sve i bit’ će nam svima lakše! 
 
I ja bi voljela znati koja je tajna mojeg dosadašnjeg uspjeha. Ovak’ ne znam što očekivati jer ne znam o čemu ovisi. Mislim da je sreća igrala veliku ulogu u svemu tome. Da nisam pozvana na audiciju za ”Uspjeh” možda bi ti danas posluživala hamburger umjesto ovih odgovora:)
 
Primjetio sam da ne podilaziš trendovima. Sve cure čupaju obrve, a tvoje su k’o u Stipe Mesića. Sve cure ugrađuju silikone, a ti ravna k’o Slavonija. Imaš i podočnjake k’o Tonči Huljić… Nije da nisi lijepa, štoviše, rekli bi istočni susjedi: ”LEPA K’O GREH”, al’ daješ  djeci loš primjer. Kozmetičari i plastični kirurzi će ostati bez posla, ako mladi počnu  slijediti krive uzore. Što imaš za reći u svoju obranu?
 
Dok još nisam imala para, odlučila sam prihvatit’ sebe jer je bilo jeftinije, a danas se toga držim jer znam koja sam ja očekivanja imala od sebe k’o klinka i ako mogu htjela bi biti podrška mladim curama. Nepotrebna patnja zbog nečega što je na kraju nebitno. Naše tijelo je naš instrument, a ne ornament.
 
Zgodna, duhovita, pametna… Ništa mi nije bilo jasno. Mora biti neki zajeb kod nje. Ne može biti tako savršena. Nisam joj mogao naći manu sve dok ju nisam pozvao na ručak u Curry Bowl.
 
Curry Bowl – Tara Thaller i Dragi Vođa aka Vin Diesel za siromašne
Foto: Flash.hr
 
Dan je bio savršen, a onda je rekla konobaru: ”Jel’ imate vegeterijanski meni?”. Naime Tara jede samo povrće. Bože, zar ti nije dovoljno što sam nizak? POR KEEEEE? 
 
Cury Bowl – Tara Thaller
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
Curry Bowl – Tara Thaller
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Kada si shvatila da voliš mrkvu više od odojka? Jesi li vegan Naci ili imaš toleranciju prema ljudima poput mene koji ne mogu pojesti ništa što nisu ubili svojim rukama? Misliš li da mrkva ima osjećaje ili su to teorije zavjere? Što bi se desilo da dobiješ ulogu u kojoj moraš jesti meso? Priznaj da bi se prodala za lovu: Ne jedeš ti janjetinu, nego tvoj lik:)
 
Vegetarijanka sam postala sa 6 godina. Vjerujem da je živi svijet povezan i isprepleten i hranidbeni lanac nije izmišljen, ali mislim da smo grdo pogriješili kad smo se prema planetu i životinjama počeli odnositi kao sredstvima koja su tu isključivo radi nas. Fali nam poštovanja. Fali nam ljubavi. Svatko ima svoj izbor i ja nikome ne prigovaram i isto očekujem zauzvrat. Voljela bih sama kada bismo svi zajedno bili kinder to each other (fali mi hrvatiskih riječi):) 
 
Zbog nje sam i ja naručio jelo bez mesa. Tara je za mene isto što i Yoko Ono za Beatlese.
 
Curry Bowl – Devil’s dish
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Nedavno si s Dinom snimila reklamu za Podravku. Kako mene nitko ne zove da snimim neku reklamu? Koje su tvoje kvalifikacije da snimaš reklamu? Jesi završila reklamnu srednju bar?
U seriji ”USPJEH” si već u prvoj epizodi k’o od majke rođena. Sad sam čuo da si dobila i ponudu da glumiš prijateljicu noći u New Yorku. Kako možeš majci i župniku pred oči? Šta ti kažu sestre i brat, blagajnica u Dioni? Ima lijepih uloga – Djevica Marija, časna sestra, prosjak, sirena, kućanica… Bojiš li se da ćeš sad dobivati stalno uloge lakih dama? 
 
Tara Thaller
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Ne izlazim ljudima pred oči kad ne moram. Obitelj me se odrekla i jedina šansa mi je sad da pobjegnem negdje gdje nitko ne zna da sam ikad bila gola! Možda ću dobivat’ takve ponude, ali ne znači da ću ih prihvaćati.
 
Zašto misliš da je važno da svi tvoji pratitelji počnu pratiti mene na Instagramu?
 
Ako vole dobar humor, zapratit će te. www.instagram.com/dearleaderjoe
 
Tara Thaller
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Jel’ intervju za Flash.hr vrhunac tvoje karijere ? Ako nije, slobodno slaži da je:)
 
Nakon ovog intervjua mogu mirne duše umrijeti.
 
Tara Thaller
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
 
Gdje si bila 1991.?
Radije ne bih o tome…. 
Fotka za Dinu Jelusića. Tara skrivečki sluša Milu Hrnića:)
Curry Bowl – Tara Thaller – Milo Hrnić
Foto: Dragi Vođa, Flash.hr
PS: Bolje pratit’ Taru na Instagramu nego bit’ siromašan. Dragi Vođa 12-14
 
 
Autor: Josip Novosel, samoprozvani Dragi Vođa aka Vin Diesel za siromašne, rekreativni bacač uroka iz Čučerja, dopisni član magazina ”Mesom protiv povrća”, prijatelj imućnih, prije svega čovjek, a tek onda tajkun i snob.
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20