Šeks – HDZ i SDP moraju vladati doživotno. Ostale stranke treba zabraniti!?

0

Vladimir Šeks smatra da je došlo vrijeme za promjenu izbornog sustava u Hrvatskoj – ‘Treba uvesti dvostranačje, povisiti izborni prag i prekrojiti izborne jedinice’

S obzirom na pojavu stranaka poput Mosta i Živog zida, Šeks kaže da to može dovesti do fragmentiranja u parlamentu i smatra  da treba spriječiti da o Vladi odlučuju političke stranke koje imaju malu reprezentativnost. Smatra da je potrebno povisiti izborni prag kako oni koji ne osvoje najmanje sedam posto na izborima uopće ne bi ušli u igru.

Kako to da Šeksu sve ove godine nije smetalo da pripadnici nacionalnih manjina koji ulaze u Sabor sa par stotina glasova odlučuju o Vladi? Šeksu smetaju samo one stranke koje se bore protiv kriminalnih stranaka poput SDP-a i HDZ-a.

Šeks želi uvesti ”demokraciju” kakvu ima SAD (dvostranačje), tako da ljudi uvijek biraju lijeve ili desne tj. isto sranje, drugo pakovanje. Svi znamo da ne postoje lijevi i desni, crveni i plavi već samo oni koji rade u interesu svog naroda i protiv njega, a HDZ i SDP već 27 godina rade protiv Hrvatske i građana ove zemlje. Krali su u bivšoj državi, a to rade i u ovoj. Njih pošten rad ne zanima. Oni su profesionalni kriminalci i funkcioniraju samo u sistemu u kojem vlada kaos.

 

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20