U Zagrebu povodom održavanja nagradnog natječaja „Ljetne priče“ održan Canonov Instameet s Petrom Semeš i Josipom Novoselom, a natječaj produžen do 31. kolovoza

0

U Zagrebu povodom održavanja nagradnog natječaja „Ljetne priče“ održan Canonov Instameet s Petrom Semeš i Josipom Novoselom, a natječaj produžen do 31. kolovoza.

Petra Semeš – Canon Instameet Ljetne priče 2017.

Zagreb, 21. kolovoza 2017. – Tvrtka Canon je u Zagrebu u okviru nagradnog natječaja „Ljetne priče“ organizirala Instameet – neformalno druženje na kojemu je glavna tema bila popularna aplikacija Instagram i fotografije najprikladnije za tu platformu. Na Instameetu su sudjelovali Petra Semeš i Josip Novosel koji će biti i članovi žirija natječaja „Ljetne priče“. Petra i Josip su s prisutnima podijelili svoja iskustva s objavom fotografija na Instagramu. Tvrtka Canon je također objavila da se, zbog iznimnog interesa, trajanje natječaja produžuje za 11 dana, sve do 31. kolovoza.

Canon Instameet – LJetne priče
ART PARK
Foto: Josip Novosel, Flash.hr

Instameet se održao u Art Parku na Strossmayerovom šetalištu, popularnoj ljetnoj destinaciji Zagrepčana i brojnih turista koja je zbog posebne atmosfere i kolorita izuzetno zahvalna za izradu atraktivnih fotografija koje su pogodne za objavu na Instagramu, ali i drugim društvenim mrežama.

Canon Instameet – LJetne priče
ART PARK
Foto: Petra Semeš, Flash.hr

Prisutni gosti su od Petre i Josipa mogli saznati koje su najbolje tehnike za bilježenje efektnih fotografija za Instagram, kako stvoriti dobru kombinaciju fotografije i opisa te na hoće Petra i Josip kada budu ocjenjivali fotografije pristigle na natječaj „Ljetne priče“ više obraćat pažnju na sliku ili na opis (odgovor: i jedno i drugo im je važno).

Canonov natječaj „Ljetne priče“ će, umjesto do predviđenog 20. kolovoza, trajati do 31. kolovoza 2017. u 23:59 po srednjoeuropskom ljetnom vremenu, a glavna nagrada je bon za putovanje u vrijednosti 10.000 EUR (deset tisuća eura) u protuvrijednosti u kunama.

Da biste sudjelovali u natječaju, trebate se prijaviti na adresi www.canon.hr/summerstories i poslati fotografiju svoje ljetne priče uz kratak opis (dužine maksimalno 750 znakova). Na navedenom web-mjestu možete pronaći i pravila nagradnog natječaja kao i sve druge detalje.

Petra Semeš – Canon Instameet Ljetne priče 2017.
Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20