DIESEL BLACK GOLD – Jesen / Zima kampanja 2017

0

Osjećaj direktnog realizma prožima kampanju Diesel Black Gold Jesen / Zima 2017., uzdižući urbani utilitaristički duh brenda.

 

Umjetnica i fotografkinja  Collier Schorr iz New Yorka, koja je u svojoj uspješnoj karijeri priznata po intenzivnim i živim portretima adolescenata, zamagljivanjem granica između spolova, savršeno je izrazila nekonvencionalan buntovan i mladenački stav, duboko ukorijenjen u Diesel Black Gold kodove.

Nizozemski model Kiki Willems Jordy Gerritsma fotografirani su u studiju u New York-u na neutralnoj pozadini, kako bi se bolje izrazilo iskreno raspoloženje samih slika.

DIESEL BLACK GOLD

Fotografkinja je portretirala modele odjevene u ikonske odjevne predmete Diesel Black Gold jesenske kolekcije za muškarce i žene.

DIESEL BLACK GOLD

“Osobno se divim umjetničkom i fotografskom radu Collier, osobito zbog njezinog direktnog i iskrenog pristupa subjektima”, izjavio je kreativni direktor Diesel Black Gold-a, Andreas Melbostad. “Bila mi je čast i zadovoljstvo raditi s njom na vizualima za jesen 2017., kojima sam htio zabilježiti i prenijeti osjećaj cool lakoće.”

Atmosfera devedesetih odjekuje u sportskim outfitima Kiki Willems koja uključuje svilenu maxi haljinu navučenu preko dolčevite i muških hlača, kao i lakiranu jaknu kombiniranu s traper suknjom.

Urbano borbeno raspoloženje  muške  jesenske kolekcije utjelovljeno je kimono bomber jaknom koju nosi Jordy Gerritsma te rezanim hlačama ukrašenih vezicama i džepovima.

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20