Aleksić i Udruga Franak dolaze 29.5. u Metković! Most ih je podržao, a HDZ je stao na stranu banaka, a protiv opljačkanih građana!

0

Saborski zastupnik stranke SNAGA, Goran Aleksić, nedavno je dao podršku MOSTU i pozvao sve građane Metkovića da podrže MOST u drugom krugu lokalnih izbora jer je MOST za razliku od HDZ-a, podržao Udrugu Franak i Aleksića u nastojanju da se zakonski riješi problem nezakonitih promijenjivih kamatnih stopa koje su banke primjenjivale u skoro svim kreditima.

Ovaj ponedjeljak Aleksić i Udruga Franak organiziraju tribinu u Metkoviću na koju su pozvali sve koji žive u blizini.

  • Udruga Franak poziva sve građane Metkovića, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije, na Tribinu Udruge Franak koja će se održati u Gradskome kulturnom središtu, Ul. Stjepana Radića 1, Metković, 29.5.2017. (ponedjeljak) u 20,00 sati.
    Na tribini će govoriti Goran Aleksić o mogućnostima za tužbe, o sudskim postupcima u tijeku, o inicijativama koje su pokrenute u Hrvatskome saboru te o svemu ostalome što vas zanima.
    Dobro došli!

Iako će na tribini objašnjavati građanima kakve su im mogućnosti za tužbe protiv banaka, ovaj posjet Metkoviću bi mogao i odlučiti lokalne izbore. Udruga Franak se ne bori samo za CHF dužnike, već i za sve ostale dužnike koji su prevareni od strane banaka, bez obzira u kojoj valuti su uzeli kredit.

Iza Aleksića i Udruge Franak stoje rezultati, a ne samo prazne riječi. Spsaili su preko 60 tisuća obitelji, što je rezultiralo i rastom hrvatskog BDP-a. Uz ovakav vjetar u leđa, Grmoja bi mogao osvojiti Metković i pokvariti planove HDZ-a da unište i taj grad i sve koji žive u njemu.

 

Autor: Josip Novosel