DAN ŽRTAVA HRVATSKIH POLITIČKIH ELITA

0

Bivši pripadnici Živog zida i članovi novoosnovane stranke Slobodna Hrvatska, odlučili su 17.12 proglasiti novi praznik, ako se to uopće može zvati praznikom ”Dan žrtava hrvatskih političkih elita”

Dan žrtava hrvatske politike

Prenosimo njihovo priopčenje u cijelosti:

Politika je častan i uzvišen poziv u kojem od naroda izabrani pojedinci imaju privilegiju zastupati opće dobro cijelog društva.

A imamo i hrvatsku politiku.
Onu koja je u zadnjih 25 godina pod okriljem crvenog (SDP) i plavog (HDZ) ogranka Saveza komunista Hrvatske, zajedno sa priljepcima (HNS, HSS…) iznjedrila razne spodobe i njihove afere koje su do sada Hrvate koštale više od Domovinskog rata i ostalog organiziranog kriminala ZAJEDNO.

Žrtve hrvatske politike su žrtve afera:
HAC (milijarda kuna);
HEP (665 milijuna kuna);
Spice (Podravka, 401 milijun kuna);
HPB (280 milijuna kuna);
Fimi Media (40 milijuna kuna);
Brodosplit (28 milijuna kuna);
Đakovština (27 milijuna kuna);
HŽ (25 milijuna kuna)…

Aferu Hypo i aferu Soboli da ne spominjemo.
Kao ni višemilijunske obnove voznih parkova, nabavke stolova u astronomskim iznosima dok trudnice i bolesna djeca spavaju na 30 godina starim madracima…

Žrtve hrvatske politike su i svi oni koji su dali mladost, zdravlje i živote za njenu neovisnost, samo da bi Hrvatska 2013. godine bila bačena u novo ropstvo: ovog puta ne Beogradu, već Bruxellesu (EU) i Washingtonu (NATO)

Stoga danas obilježavamo ovaj genocid ljudskog i narodnog dostojanstva, svjesni da ni godina dana šutnje ne bi bila dovoljna.

Mi odbijamo više biti suučesnici u zločinima protiv vlastitog naroda. A vi?

https://www.facebook.com/events/1464662806896280/