ANTOANET LEVAČIĆ NOVA JE KRALJICA HRVATSKE, A NAŠA IRENA JAKIČIĆ JE PRVA PRINCEZA!

0

Titulu prve princeze osvojila je Irena Jakičić, dok je titula druge princeze pripala Sari Stojimanov

Antoanet Levačić nova je Kraljica Hrvatske! Ovoj mladoj perpektivnoj i ambicioznoj ljepotici sinoćnja će večer u kristalnoj dvorani hotela Westin ostati u nezaboravnom sjećanju. Na svečanoj manifestaciji održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, među dvanaest finalistica iz cijele Hrvatske, Antoanet je osim izgledom, svojom zanimljivom osobnošću osvojila i višečlani žiri, među kojima su bili i Ljubo Jurčić, Maja Šuput te Tina Živković, prošlogodišnja kraljica Hrvatske.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Irena Jakičić, koja se ujedno okitila i lentom kraljice fotogeničnosti, titula druge princeze pripala je Sari Stojimanov, a za kraljicu osobnosti izabrana je Petra Volarević.

Kraljica Hrvatske 2016 Irena Jakičić - prva princeza Foto: Mario Poje
Kraljica Hrvatske 2016
Irena Jakičić – prva princeza
Foto: Mario Poje

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: casual izdanju, prelijepim i raskošnim vjenčanicama te u  svečanom izdanju, za koje se pobrinuo svjetski poznati brend Sherri Hill, dok su gosti i uzvanici, osim u pogledima na ljepotice, uživali i u sjajnom programu. Kroz dugoočekivanu noć odluke posjetitelje, među kojima su bili i Ana Rucner, Željko Bebek i Branimir Mihaljević sa suprugama, Maja Vračarić i Boris Rogoznica, vodila je Doris Pinčić Rogoznica, a zabavljali Maja Šuput, Vlaho Arbulić te nagrađivane plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast. Posjetitelji su također imali prilike uživati  u vinu i pjenušcu ”Kraljica Hrvatske”, posebnim etiketama koje je samo za ovu prigodu proizvela najpoznatija vinarija u Hrvatskoj ”Iločki podrum”.

Kraljica Hrvatske 2016 Sara Stojimanov Foto: Mario Poje
Kraljica Hrvatske 2016
Sara Stojimanov
Foto: Mario Poje

Sve djevojke koje su propustile priliku prijaviti se na ovaj prestižni izbor ljepote, novu priliku imat će već sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati i Kraljica Hrvatske za 2017. godinu.

PS: Portal Flash.hr se zahvaljuje salonu ljepote ZARA na ugradnji trepavica našoj prvoj princezi Ireni Jakičić.  https://www.facebook.com/salonljepoteZARA/