PERNAR poručuje građanima RH da je on izvan zakona. Ne želi se odazvati policijskom pozivu!

0

IVAN PERNAR ušao je u Sabor putem preferencijalnih glasova, a sad će građani RH i glasači Živog zida moći vidjeti njegovo pravo lice.

Iako još slubeno nije salborski zastupnik, danas je na svojem Facebook profilu izjavio kako se nema namjeru odazvati u policiju na obavjesni razgovor.

“Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvalo na razgovor Sanji Jugec Peer, gospođo Peer, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem.

Nema šanse da ću vam se odazvati jer su optužbe protiv mene lažne i nemam vremena za gubljenje”, napisao je Pernar te priložio sliku poziva.

Pernar je optužio policiju da vrše teror i nasilje nad njim.

“Pitaju me neki po čemu se ja kao izabrani saborski zastupnik razlikujem od ostalih građana.

Dragi prijatelji, po tome što ja već 5 godina trpim teror i nasilje od strane policije i medija, bio sam uhićivan preko 30 puta, 5 puta pritvaran.

Drugi ljudi koji nisu u politici i koji ne izazivaju dominaciju stranih banaka neće nikada u životu imati susret s montiranim optužnicama i lažnim optužbama čiji je cilj ukrasti vaše vrijeme i onemogućiti vas u političkom djelovanju.

Zato i postoji zastupnički imunitet, da se od toga zaštitite i naravno da ću to svoje pravo iskoristiti. Neću dozvoliti da me gaze i cipelare”, pojašnjava Pernar.

Pernaru nije jasno da još nije prisegnuo u Saboru te u ovom trenutku još nema zastupnički imunitet i da se mora odazvati pozivu policije. Ovakovo ponaanje budućeg saborskog zastupnika Živog zida, izazvalo je lavine negativnih komentara i kajanje onih koji su dali glas Živom zidu. Svakim novim istupom, Pernar i Sinčić si kopaju sve dublju jamu, a sa sobom vuku i cijelu stranku u ponor. Ako se dokaže da je Pernar lažirao skupštinu Živog zida i lažirao tuđe potpise, a za što postoje brojni dokazi, prijeti mu čak do 3 godine zatvora, ali čak i da bude osuđen uvjetno, njegova politička karijera će biti zauvijek gotova.

 

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20