Stipe Petrina srušio MOST u IX. izbronoj jednici, a njegova koalicija ”NEMA PRODAJE” nezaustavljivo raste!

0

Ankete koje za Jutarnji list i RTL provodi Promocija plus po svim izbornim jedinicama, već sada nakon objavljenih rezultata za III., V., VIII. i IX. izbornu jedinicu pokazuju Da je MOST izgubi polovicu svojih birača, a trend padanja podrške se nastavlja.
U osmoj izbornoj jedinici, MOST je 2015. imao 10,51 posto glasova, dok sada osvajaju tek 5,4 posto, a i to je upitno.

Još drastičniji pad bilježe IX. izbornoj jedinici koja obuhvaća sjevernu i dio srednje Dalmacije te Liku. Na prošlim izborima, uz pomoć primoštenskog načelnika Stipe Petrine koji se od njih rastao, tamo su osvojili 15,12 posto glasova i dva saborska mandata za Petrinu i Mira Bulja. Sada im je ta podrška i više nego prepolovljena – osvajaju tek jedan mandat i 6,8 posto glasova.

MOST-ovi birači su  odabrali STIPU PETRINU! 

Most je više od polovice svojih birača izgubio i u IX. izbornoj jedinici, gdje se vjerni birači Stipe Petrine vraćaju primoštenskom načelniku (12,5 posto), a Živi Zid i Pametno u ovoj izbornoj jedinici ne prelaze izborni prag. Koalicija Stipe Petrine ”NEMA PRODAJE” nezaustavljivo raste i bit će najveće iznenađenje ovih izbora. Većina Mostovih birača se odlučilo glas dati Stipi Petrini, a u zadnje vrijeme je i sve više nezadovoljnih birača Živog Zida (pogotovo nakon debakla njihovog ekonomskog stratega Lovrinovića koji nije znao izračunati PDV) odlučilo podržati Stipu Petrinu i Slobodnu Hrvatsku, koju su osnovali bivši članovi i osnivači Živog Zida.

 

 

Autor: Josip Novosel