Pernar je najavio mogućnost koalicije Živog Zida i SDP-a!

0

I dok Ivan Pernar decidirano odbija bilo kakvu mogućnost suradnje Živog Zida sa HDZ-om, ostavlja prostor za potencijalnu suradnju sa SDP-om, što je izazvalo bijes kod dijela birača Živog Zida. Načelno bi Pernar pristao na koaliciju sa SDP-om, kad bi SDP bio protiv ovrha nad jedinom nekretninom, a volio bi kad bi bili za izlazak iz NATO saveza jer se za to zalaže Živi Zid. Tada mu očito ne bi smetali grijesi SDP-a iz prošlosti.

Pernar više ne spominje svoje ideje o tiskanju novca, inflaciji i nacionalizaciji firmi u stranom vlasništvu, iako je to do prije par mjeseci bila okosnica programa ŽIVOG ZIDA i na tome se zasniva biblija Živog Zida, pernarova knjiga ”Kako je nastao novac”

Kontradiktorna je Ivanova izjava u kojoj govori kako Živi Zid ne zanimaju ministarske fotelje, a reklamiraju se u kampanji kao jedina opcija, koja želi i može osvojiti vlast. Dolazak na vlast znači i preuzimanje odgovornosti. Kako vjerovati nekom da može donjeti promjene, ako ga ne zanimaju funkcije s kojih te promjene može donjeti i ako se u zadnjih mejsec dana odrekao svega o čemu je govorio proteklih godina (Nekreditna emisija novca – štampanje kuna od središnje banke u vlasništvu države)? Pernar je praktički poručio: ”Mi želimo ući u Sabor, ali ne želimo preuzeti odgovornost i vlast. To nas ne zanima.”

Prenosimo Pernarov Facebook status:

”Kažu danas u večernjem da smo bliži SDP-u nego HDZ-u, ja bi rekao ovako – nismo mi toliko blizu SDP-u koliko smo daleko od HDZ-a.

Što se tiče SDP-a, moje osobno mišljenje je da bi se s njima dalo razgovarati, ali sam skeptik po pitanju bi li pristali na zaštitu jedine nekretnine od ovrhe.

Također, nas ne zanimaju nikakva ministarstva ili fotelje, samo izmjene Ovršnog zakona, Zakona o HNB-u, o obveznim odnosima i slično.

Dakle, nikakva ministarstva za razliku od MOST-a koji se pola godine bavio uhljebljivanjem umjesto reformama.

Tek kada bi se reforme napravile moglo bi se razgovarati o stolicama….

 

Pernarov status je izazvao bijes i ogorčenje kod birača Živog Zida

Kakav sdp.To je veleizdajnička stranka isto kao hdz. Jedni obmanjuju narod predstavljajući se kao branitelji radničke klase, a drugi kao branitelji nacionalnih interesa, a obje su stranke izdale i radnike i Domovinu ulaskom u EU te predajom novčarskog suvereniteta stranim privatnim bankama.

Zar je moguće da postoji i najmanja šansa da koalirate sa SDP-om i da o tome razmišljate??
Kako bi uopće sjeli za isti stol sa ljudima koji zaslužuju jedino da se pokrene istraga protiv njih i da ih se sve pozatvara?? Malo si me sad zbunio Ivane…

Od price da koalicija sa HDZ/SDP oligarhijom ne dolazi u obzir pod cijenu novih izbora vi svi skupa zajedno sada polako provlacite pricu o “mogucnostima” …Pernaru znas li ti da ste vi kupili 95 % svojih glasaca upravo tom nazovimo je parolom,pa cak i mojih 7 u kuci….

Sad mi je zao sto sam vam dao glas na izborima. Cijelo vrijeme pricate kako su SDP i HDZ jednaki i sada ti spominjes nekakvu mogucnost suradnje sa SDP-om, ako bi pristali na neke kompromise?
Moj glas ste izgubili.

Mogućnost koalicije sa tim komunjarama? Srami se Ivane. Šta i da pristanu na izlazak iz NATO saveza? Dal su zato manji lopovi? Dal se onda ponistava sve lose sto su napravili do sada? Dal ce se tad vratiti sav opljačkani novac i svi iseljeni ljudi u zemlju? Sad vidim da ste odustali i od monetarne reforme i nekreditne emisije novca. Ti si nas stalno davio da pročitamo tvoju knjigu kako je nastao novac i cijelo vrijeme ste govorili o najvećem problemu: Novac kao dug, a sad ti i Sinčić odustajete od te ideje radi svojih fotelja i kažete da će se država opet zaduživati kod banaka, ali ovaj put uz manju kamatu? Nije govno, nego se pas posro. Za vas sigurno više nikad neću glasati. Prevaranti jedni.

 

 

Autor: Josip Novosel

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20