Koalicija Nema prodaje zahtjeva hitnu smjenu korumpiranog člana DIP-a koji je primio 210.000 eura mita u aferi Hypo!

0

Koalicija Nema prodaje zahtjeva hitnu smjenu korumpiranog člana DIP-a koji je austrijskoj policiji priznao da je primio 210.000 eura mita u aferi Hypo.

“O honoraru se nije razgovaralo prije. Ja sam svoj posao shvaćao kao investiciju u budućnost s obzirom na to da sam Hypo banku htio pridobiti kao klijenta za budućnost. Zbog toga nikad nisam tražio honorar, odnosn o tražio da mi se obeća honorar. Zbog plaćanja u iznosu od 210.000 eura sam se na koncu veselio jer to nisam očekivao. Za zahtjevan posao koji sam odradio isplata 210.000 eura bila je primjerena.

Pretpostavio sam da taj novac dolazi od Hypo banke. Ali nisam decidirano pitao odakle je novac”, svjedočio je svojedobno na Zemaljskom sudu u Klagenfurtu Josip Vresk, član Državnog izbornog povjerenstva i nekadašnji HSS-ovac.

Kako je moguće da takav čovjek sjedi u najvažnijem izbornom tijelu u državi i kakvu to poruku šalje hrvatskim biračima? Ukoliko Josip Vresk do dana održavanja izbora ne bude smijenjen i uklonjen iz postupka izbora s razlogom ćemo sumnjati u regularnost provođenja izbora.

https://www.facebook.com/slobodnahrvatska/?fref=ts