Best of regional stand up stiže u Dubrovnik

0

Spektakl humora koji je nasmijao preko 2000 ljudi, uskoro će nasmijati i Dubrovčane

Best of regional standup ispunio je do zadnjeg mjesta Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, Dom HV Lora u Splitu, a nadamo se da će kod dubrovačke publike naići na isti odaziv.

U ožujku ove godine hrvatski stand up po prvi je puta izašao iz klupskih okvira pod organizacijom Studija Smijeha. U velikoj dvorani najpoznatijeg domaćeg hrama umjetnosti i kulture, pred 1850  ljudi odvila se prekrasna priča pod nazivom Best of regional stand up.

Odličnih šest komičara i komičarki regije svojim najboljim forama do suza su nasmijali publiku koja je svojim reakcijama dokazala kako joj je smijeh više nego potreban!

Nakon naše metropole priča se ponovila u Splitu pred gotovo 500 gledatelja stoga smo odlučili čitavu priču prikazati i našem, kako kažu najljepšem gradu, Dubrovniku!

S velikim oduševljenjem i ponosom predstavljamo Best of regional Stand up Dubrovnik  20.08. u 21h sati pod otvorenim nebom Kina Jadran.

Šest ponajboljih komičara i komičarki regije koji će vas nasmijavati te večeri su:  Marko Puljiz  (BiH), Tin Vodopivec (SLO), Nikola Silić (SRB), Aleksandar Perišić (SRB), Domagoj Pintarić (HR) i Marina Orsag (HR).

Podržite event u velikom broju i zajedno s nama pokažite da stand up komedija i u Dubrovniku i više nego spada u kulturu, umjetnost i urbanu zabavu. S obzirom da su ulaznice u KD Lisinski rasprodane u samo tjedan dana, požurite po svoje online kupnjom putem Entria ili na dan predstave na blagajni Kina Jadran.

Nakon Dubrovnika Best of regional Stand up održati će se u Šibeniku 21.08. u Tvrđavi Barone te 09.09. u Puli u Istarskom narodnom kazalištu. Detaljnije obavijesti o tim događajima dobit ćete na vijeme i svakako pratite naš web www.studiosmijeha.hr i Facebook stranicu www.facebook.com/StudioSmijeha/.