VELIKA BRITANIJA JE NAPUSTILA EU. KREĆE RASPAD EUROPSKE UNIJE!

0

VELIKA BRITANIJA se na referendumu odlučila za napuštanje Europske unije, zaključili su svi britanski mediji nakon prebrojane velike većine biračkih listića (BBC, Sky News, ITV…).

51,9 posto Britanaca izjasnilo za izlazak iz Europske unije, dok je za ostanak bilo 48,1 posto, priopćilo je u petak ujutro izborno povjerenstvo a prenose svjetske novinske agencije.

17,4 milijuna građana glasalo je za Brexit a 16,1 milijuna za ostanak u Europskoj uniji.

Brexit je dobio 52, a ostanak 48 posto glasova.

CIA je još prije 10-ak godina predvidjela raspad Eurospke unije do kraja 2017. godine. Izlaskom Velike Britanije iz EU, druge zemlje će dobiti poticaj da učine isto. Eu je diktatorska tvorevina i zamišljena je ka bankarska unija koja pogoduje velikim korporacijama, a cilj joj je bio kolonizirati zemlje Europe bez ispaljenog metka.

Nadajmo se da će se i u Hrvatskoj pokrenuti referendum za napištanje EU i da će svi političari koji su nas uveli u Euroslaviju, za to i kazneno odgovarati. Govorili su nam da za EU nema alternative, a Velika Britanija je pokazala da ima. Island, Švicarska i Norveška su najbogatije zemlje Europe, a nisu u EU. Bez monetarnog suvereniteta i carina, nema slobode i ekonomskog napretka. Mi smo se svega toga odrekli da bi se pridružili Europskoj uniji i državne birokrate učinili još bogatijima, a sebe siromašnijima.

Podržite rad našeg portala lajkom na našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/Flash.hr.newsportal/?fref=ts

Autor: Josip Novosel