CRKVA i TODORIĆ su oslobođeni plaćanja poreza na nekretnine. POREZ JE ZA VAS SIROMAŠNE BUDALE!

0

Sada već svi znaju da nije postojao Domovinski rat nego samo Imovinski rat koji je bio dogovoren kako bi se narod opljačkao. Ako mislite da će se onaj koji krade zasititi i da će mu nakon par stanova, vikendica, jahti i silnih milijuna na stranim računima biti dosta, onda ste se gadno prevarili. Zašto bi im i bilo dosta kad vide da narod nakon skoro 30 godina pljačke uopće ne reagira? Narod ne izlazi na izbore ili na izborima daje podršku HDZ-u i SDP koji su zapravo jedna te ista stranka.

Zamislite kockara koji gubi. Ne možete mu pomoći ako mu posudite novac. On će ga uvijek prokockati i tražiti još. Što mu više novca dajete, bit će u većim dugovima. Isto se ponaša i naša Vlada, samo što se ona ne kocka svojom imovinom, nego našom, našom imovinom i našim životima.

Nakon svih ovih godina pljačke, kasa je presušila, ali vladajući neće pronaći uzrok problema u sebi, nego u nama. Shvatili su da je vrijeme da nas opterete još jednim porezom i učine nas doživotnim robovima. Od 1.1. 2018. uvodi se porez na nekretnine i mi postajemo podstanari u svojim domovima. Za one budale koje još ne znaju – To nije porez na bogate i to nije porez na vikendice, nego na sve nekretnine koje posjedujete, uključujući i onu ubožnicu u kojoj živite. Ako ne platite porez na nekretninu, letite van iz kuće ili stana. Kao i kod PDV-a koji je postepeno rastao, tako će i ovaj porez rasti do te mjere da ga nećete moći plaćati. Umirovljenici i nezaposleni će prvi biti deložirani, a samo je pitanje vremena kad ćete i vi doći na red.

Ministar Marić je jučer izjavio za HRT – Vjerujte mi da bih ja bio prvi koji bih potpisao peticiju protiv nekog novog nameta. Dakle, ponavljam još jedanput porez na nekretnine nije nikakav novi namet – on integrira tri postojeća nameta u jedan.

Naravno da je ministar Marić lagao. Umjesto komunalne naknade koja je bila namjenski prihod uvest će se građevinska renta, a porez na nekretnine je novi namet koji postaje nenamjenski prihod lokalne vlasti koja onda s vašim novcima može kupovati nove Audije i sl. Dobit ćete dva nameta koji će biti puno veći od iznosa komunalne naknade i što je najbitnije, vi više nećete biti vlasnici nekretnine na koju ste platili sve moguće poreze prilikom kupnje ili gradnje. Postajete doživotni ROB države!

A što je s bogatima?

CRKVA je naravno oslobođena plaćanja poreza na nekretnine jer su sakralni objekti izuzeti od oporezivanja. Zar vam nije čudno što se Bozanić i ekipa s Kaptola ne bune protiv najveće pljačke u povijesti hrvatske države? Njima je stalo samo do vašeg novca. Poput članova Vlade, oni nikad u životu nisu radili za svoj novac. Žive kao uhljebi na račun poreznih obveznika koji su preglupi da se pobune.

Todorić i svi oni koji žive u dvorcima također neće plaćati porez na nekretnine jer će njihove domove proglasiti kulturnom baštinom i kao takve ih osloboditi plaćanja poreza, ali ćak i da ih ne oslobode, plaćat će male iznose jer su njihovi objekti stari, a vaša garsonjera je nova:)

Političari ionako imaju ogromna primanja, tako da na njih porez na nekretnine neće utjecati, ali vama koji ste nezaposleni, imate minimalac, prosječnu plaću, crkavicu od mirovine… porez na nekretnine će zabiti posljednji čavao u lijes. Morat ćete prodati vaše nekretnine u bescijenje!

Pitanje za kraj: Dal’ ste sad konačno progledali? Dal’ ćete se konačno pobuniti ili ćete samo pognuti glavu i predati im ključeve svoga doma? Ako vam uzmu kuću ili stan, bit će to isključivo vaša krivnja! Vi ste HDZ-u, Crkvi i SDP-u omogućili da vas unište!

DOSTA JE PLJAČKE!

KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE GRAĐANSKA DUŽNOST!

AKO STE ZA REFERENDUM – PROTIV POREZA NA NEKRETNINE, podržite rad portala Flash.hr, lajkom na našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/Flash.hr.newsportal/