POTUŽILI SE SURF’N’FRIES-U IRSKOJ I DOBILI BESPLATNO LJETOVANJE U HRVATSKOJ!

0

 

Gary Paul iz Irske je mislio da je osvojio karte za ragbi utakmicu umjesto krumpirića na ragbi utakmici. Hrvatski brand doskočio je situaciji ponudivši besplatno ljetovanje u znak isprike.

RIJEKA, 8.3.2017. Franšizna podružnica Surf’n’Fries-a u Irskoj objavila je na Facebook-u nagradnu igru u kojoj su djelili besplatni pomfri na utakmici ragbi prvenstva. Međutim, doslo je do nesporazuma te Gary Paul koji je točno odgovorio na nagradno pitanje na Facebook-u “Koliko krumpirića stane u ragbi loptu?”  se razočarao kad je došao pokupiti nagradu i vidio da je za nagradu dobio krumpirice. Naime, Gary Paul je shvatio da će dobiti karte za prvenstvenu utakmicu te je bio duboko razočaran posebice zato jer je obećao svom sinu kako ga vodi na utakmicu.

Međutim, priča je ipak došla do sretnog kraja obzirom da su iz Surf’n’Fries-a ponudili Gary Paul-u i njegovom sinu besplatno ljetovanje u Hrvatskoj u znak isprike od strane Surf’n’Fries-a. Andrija Čolak iz Surf’n’Fries-a ističe kako nikad nije postojala namjera da se bilo koga zavara, ali da se greške događaju te da se nada kako će Gary Paul i njegov sin uživati u ljetovanju ove godine u Hrvatskoj, te dodaje: “Najgore mi je bilo kad sam čuo da je obećao sinu da idu na utakmicu te su se onda oboje razočarali, međutim svakako se nadam da će nadoknadit sa kupanjem na Hrvatskim plažama.”