Podržite Indigogo kampanju za pokretnje proizvodnje u Udruzi Kamensko!

0

Stranica crowdfunding kampanje za bolju Hrvatsku, nastala je iz ideje da se pomogne onima koji imaju volje i znanja, te žele pokrenuti ili poboljšati svoje poslovanje. Želja nam je učiniti Hrvatsku boljom, a vrijednim ljudima na koje su svi zaboravili dati šansu da ostvare poslovne uspjehe, ostanu u Hrvatskoj i žive od svoga rada. Time želimo poslati snažnu poruku svima da ne odustaju, da se ne boje i da se svojim radom izbore za bolje danas i bolje sutra.

Podržite Indigogo kampanju za pokretnje proizvodnje u Udruzi Kamensko. Kamensko treba pomoć. Novi strojevi ubrzat će proizvodnju, a proizvode učiniti konkurentnijima.

Želja im je da žene koje su postale simbol prevarenih hrvatskih radnika, te istovremeno simbol snage i hrabrosti, dobiju svoju novu šansu, koju su itekako zaslužile, kako bi mogle raditi kvalitetno i konkurirati na tržištu. Pomozite im da vrate nadu!

Trenutačno su ove hrabre žene u kampanji skupile preko 2300 američkih dolara, a cilj im je 22900 dolara. Kampanja traje još 20 dana. 

https://www.indiegogo.com/projects/udruga-kamensko-kupimo-strojeve-za-proizvodnju#/