Smjenom Oreškovića, saborski zastupnici će priznati da je jedino Sinčić cijelo vrijeme bio u pravu.

0

Sinčić se od prvog dana protivio izboru Oreškovića za premijera, a u Saboru mu je poručio: 

  • ”Za vas je glasalo ravno nula ljudi, dovedeni ste u zadnji čas, a umjesto vas su prije spominjani neki drugi ljudi. Bez uvrede, ali vi ste kao klon i razmišljate korporatistički, što se meni ne sviđa.”

Cijelo vrijeme je upozoravao da je Orešković tehnokrat i da mu je samo cilj rasprodati vrijednu hrvatsku imovinu, privatizirati nacionalna bogatstva, zdravstveni i obrazovni sustav i onda se povući i ubrati debelu proviziju za rasprodaju Hrvatske.

Ako je Sinčić toliko neiskusan kao što svi pričaju, kako je onda moguće da je jedino on upozoravao na nelogičnost i opasnost po Hrvatsku i njezine građene što će nam premijer biti tehnokrat iz farmaceutske kompanije, kojeg nitko nije birao i koji uopće ne zna kako ljudi u ovoj zemlji žive i kojem je jedini cilj rasprodati sve što imamo, a ne stvoriti neku novu vrijednost?

Sada su skoro svi za opoziv premijera Oreškovića, što znači da priznaju da je Sinčić bio u pravu. Ako se toliko pozivaju na svoje iskustvo, onda bi vidjeli ono što je Sinčić vidio prije njih. Ispalo je na kraju da je najmlađi političar u Saboru bio najpametniji.

Autor: Josip Novosel

Podijeli