Sinčić će se kandidirati za gradonačelnika Karlovca: “Borit ću se za svoj grad”

0

ZASTUPNIK Živog zida Ivan Sinčić putem Facebooka je najavio kandidaturu za gradonačelnika Karlovca na idućim lokalnim izborima.
“Kad prošećete svojim rodnim gradom i osvrnete se oko sebe, možete li reći da je to isti grad od prije nekoliko godina? Moj Karlovac zasigurno nije.

Iako je pretrpio strahovita ratna stradanja, iako je cijela moja obitelj, od djeda do oca, sudjelovala u obrani zemlje, nikad kao sada nisam osjetio toliko malodušnosti i toliko straha.

Iako je to grad na 4 predivne rijeke, na sjajnom prometnom čvorištu cijele zemlje, nema što nije propalo.

Tvornice uništene, mladih nema, djeca se ne rađaju. A moj bivši ravnatelj gospodin Mandić, koliko čujem HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca, kaže: “Kome se ne sviđa, neka se odseli.”
Neće ići, ravnatelju.

Borit ću se za svoj grad, jednakim žarom kojim se borim za svoju zemlju, svoj narod i svoju buduću malu obitelj.

Ako želite uništiti moj grad, morat ćete se prvo na izborima sučeliti sa mnom.

Karlovac više neće imati kandidate za gradonačelnika samo iz HDZSDP-ove kuhinje”, napisao je Sinčić dodavši kako sigurno neće “prepustiti grad bez borbe”.

“Karlovac se još uvijek može spasiti. Vidimo se na sučeljavanjima”, dodao je Sinčić.

“Sada kad je jasno da je Ivan Vilibor Sinčić kandidat za gradonačelnika Karlovca, uskoro ćete upoznati mnoge sjajne ljude koji će ući u arenu sa HDZSDP razaračima. Trebat će nam sva vaša podrška, stanite uz nas, nećemo vas iznevjeriti.

Molimo vas, nemojte glasati za HDZ”, napisali su iz Živog zida