Zbog straha od istine, HRT nije zvao ŽIVI ZID na sučeljavanje, a na kraju je kapitulirao i sučeljavanje je otkazano!

0

HRT je odlučila otkazati današnje televizijsko izborno sučeljavanje, javlja HRT. Na taj su se potez, kako objašnjavaju, odlučili zbog očitovanja Državnog izbornog povjerenstva u kojemu stoji da je HRT-ovo tumačenje kriterija odabira sudionika “suviše arbitrarno te da bi se time utjecalo na stvaranje javnog mnijenja u korist nekih sudionika izbora.”

Kako navodi HRT, poštuju odluku DIP-a, no smatra da se njome dovela u pitanje autonomnost uredničkih odluka te zakonom i pravilima zajamčeva neovisnost javnog servisa.

KIGO.hr saznaje iz svojih izvor s HRTa da sve navedeno nije istina nego da je sučeljavanje otkazano zbog ŽIVOG ZIDA i sve popularnijeg Ivana Vilibora Sinčića.

Kako saznajemo, na navedenom sučeljavanju se nisu htjeli pojaviti niti Tomislav Karamarko, niti Zoran Milanović, pa bi Sinčić u takvom sučeljavnju “pomeo” sugovornike i ostvario ogroman uspjeh na parlamentarnim izborima, što bi značio kraj političarima koji su u zadnjih 25 godina koristili sustav da pokradu građane i ostvare svoju financijsku renesansu.

Svima je jasno da Sinčić i ŽIVI ZID ne govore o deplasiranim temama poput ustaša, partizana, crno ili bijelo košuljaša i niti se uvlače u takve prizemne diskusije.

Rješavanje problema s pravosuđem, bankama, financijama, korupcijom i zaštita običnog građana od pomahnitale birokracije je jedino u glavama ŽIVOG ZIDA.

Zanimljivo je da HDZ i SDP zajedno s DIPom i MUPom već dvadeset pet godina ne mogu prebrojati građane Hrvatske da se vidi koliki je točan broj onih koji bi smjeli glasovati.

Gašenje današnjeg demokratskog sučeljavanja i zabrana predstavljanja programa stranaka, još je jedan pokušaj da se pomogne SDPu, HDZu, DIPu, MUPu, pravosuđu i većini velikih medija da rade ono što su radili i zadnjih 25 godina.

Što se može napraviti?

Ništa, izađite na glasovanje koje je za svega dva dana, to je temelj demokracije i naša najveća snaga.

 

Članak preuzet sa portala: www.kigo.hr

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20