VELIKA CHF PREVARA – Lalovac – bankari, članovi HDZ-a i USTAVNI sud zaustavljaju konverziju CHF kredita!?

0

Koordinator Udruge Franak, Denis Smajo, odlučio se na povlačenje: ”Shvatio sam da smo mi samo pijuni u velikoj igri, u kojoj običan čovjek teško može pobijediti”

Nakon mnogobrojnih sastanaka sa brojnim dužnosnicima: od premijera, ministra financija, guvernera i saborskih zastupnika do predstavnika EK i konačnog usvojavanja prijedloga zakona o konevrziji CHF kredita u EURO kredite, proširila se psihoza među članovima Udruge Franak da je cijela priča sa švicarcem zapravo namještena pa je zadovoljstvo iščezlo. Denis Smajo, inače koordinator Udruge Franak, kaže da će dati neopozivu ostavku u Udruzi.

Denis je rekao kako bi bio izuzetno zadovoljan kad bi se zakon o konverziji proveo, ali smatra da će Ustavni sud najvjerojatnije srušiti ili suspendirati zakon, i to dan ili dva nakon izbora. Navodno je sve već dogovoreno i namješteno, tako da od konverzije najvjerojatnije neće biti ništa.

Smajo je navodno ove loše vijesti dobio izravno od ministara financija. Naime Lalovac mu je posljednjem susretu, 4. listopada rekao je da je Ustavni sud već počeo raditi na predmetu, da će se izbori održati 8. studenog, a dan ili dva nakon toga da će se dogoditi suspenzija ili rušenje zakona, a da su u tome sudjelovali visokopozicionirani bankari i neki članovi HDZ-a. Poslije je tu istu informaciju dobio iz još nekoliko izvora. Bio sam šokiran saznanjem da se takve stvari mogu namještati i dogovarati. Da nije riječ o samo praznim pričama, shvatio je sutradan, 5. listopada, kada je predsjednica donijela odluku o održavanju izbora 8. studenog, na dan kojičlanovima Udruge Franak najmanje odgovara. Tada je shvatio da postoji velika vjerojatnost za crni scenarij. Udruga Franak je dodatno provjerila kod banaka kada misle slati izračune, a osim Hypo banke, većina banaka čekat će upravo zadnji tjedan. Sve se, nažalost, slaže.

 

Ako je ovo istina, a u ovoj  kriminalnoj zemlji nas više ništa ne bi trebalo iznenaditi, onda je sad pravo vrijeme da se svi kreditno zaduženi u švicarcima i eurima ujedine i glasaju za ŽIVI ZID. Možemo zajedno stati jednom na kraj teroru banaka i njihovih plaćenika u saborskim klupama. Ustavni suci ako donesu ovakvu sramotnu presudu, ne bi više smjeli slobodno šetati u ovoj zemlji, jer bi ih trebalo proglasiti agresorima na RH. Ovakve optužbe ne treba samo promatrati kao teoriju zavjere, već reagirati na vrijeme prije nego se ove zle slutnje obistine, a ako stvarno dođe do najcrnijeg scenarija to bi moglo imati nesagledive posljedie za stotine tisuća kreditno zaduženih, ali i za cijelu naciju koja trpi posljedice ovih kriminalnih kredita. Svi znaju da se CHF krediti ne mogu vratiti i da su ljudi uvućeni u najgori oblik dužničkog ropstva. Jedino građani ove zemlje mogu ispraviti ovu veliku nepravdu ako 8.11. pokažu zube bankarima i kriminalcima iz SDP-a i HDZ-a te na glasačkim listićima zaokruže ŽIVI ZID.

 

Autor Josip Novosel