Unatoč medijskoj blokadi, podrška ŽIVOM ZIDU stalno raste. Skoro 20% građana podržava ŽIVI ZID!

0

Jučer 3.10 u 17:00 u prostorima mjesnog odbora Horvati/Središće u Zagrebu, održano je prvo druženje članova Živog zida grada Zagreba, povodom priprema za predstojeće nam parlamentarne izbore.

Raspravljalo se o programu Živog zida, o problemima koji pritišću građane RH te o organizaciji i pripremama za skorašnje izbore, Veliki hrvatski mediji ovo nisu popratili jer već neko vrijeme traje medijska blokada Živog zida. Iako podaci sa terena pokazuju da Živi zid kotira vrlo dobro među narodom.

Ankete koje velike kuće provode za HDZ-SDP daju Živom Zidu širok spektar postotka, koji ukazuje na očigledne manipulacije brojkama. Isto tako Živi zid je daleko ispred nekih manjih stranka koje uživaju i do 17% medijske pozornosti, a Živi zid samo 1,2%.

Uz svu tu silnu medijsku blokadu i cenzuru, Živi zid je u manje od 10 mjeseci oformio desetke podružnica u RH, a od predsjedničkih izbora, utrostručio broj simpatizera na FB i na terenu. Članova je sve više i više. Živi zid je obranio spriječio brojne deložacije hrvatskih građana, pomogao mnogima, jedini su prava narodna stranka.

Nemojmo zaboravit da mediji nisu ni spomenuli Ivana Sinčića u pocetku predsjedničke kampanje, a dokaz da nisu radili svoj posao već da su plačenićka horda je i gotovo 17% glasova na izborima koje je Sinčić dobio.

U prošlih nekoliko dana Živom zidu jedni su dali malo više of 7% glasova, danas drugi daju 3,4%, što pokazuje da ili ne rade te ankete kako treba ili manipuliraju brojkama!

Prema svim pokazateljima na terenu, podrška Živom zidu iznosi skoro 20%, a do samih izbora će taj broj biti i puno veći. Živi zid nije samo treća opcija koja će osvojiti par mjesta u Saboru, već i najozbiljniji kandidat za pobjedu na parlamentarnim izborima.

Autor: Josip Novosel