Živi zid: Dragi Hrvati iz Kanade, ako vam je imalo stalo do nas prestanite podržavati tu kriminalnu organizaciju!

0

Živi zid je poslao otvoreno pismo kanadskim Hrvatima u kojem ih kritiziraju zbog podrške koju iskazuju šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku. Poručuju da prestanu podržavati osobu koja je na čelu stranke koja je opljačkala Hrvatsku.

Pismo Živog zida prenosimo u cijelosti.

“Dragi Hrvati izvan Domovine, željeli bismo vam prenijeti poruku, zapravo vapaj kojim vas molimo da svojim glasom više ne podržavate uništenje svega što na ovom području još živi.

Nedavno vas je posjetio Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, stranke koja je od perspektivne i resursima prebogate zemlje učinila pakao za stotine tisuća nedužnih obitelji, koja je prodala i uništila sve što je proizvodilo, koja je strpala u svoj džep sve što je strpati mogla, a mogla je veoma, veoma mnogo.

Dragi Hrvati iz Kanade, pozivamo vas da nas posjetite, rado ćemo donirati avionsku kartu vašem predstavniku, želimo da pogledate kako izgleda naša domovina. Je li to zemlja o kojoj priča vaš gost?

Želite li zemlju beskućnika, skupljača boca i mladeži bez budućnosti?

Ako želite, vjerujte tom čovjeku i dalje.

Vjerujte tom čovjeku koji vodi izborni stožer Stjepana Mesića, a par godina nakon priča o problemu crvene opasnosti i detuđmanizacije, što god to značilo.

Vjerujte čovjeku koji je bio dugi niz godina na visokim pozicijama u obavještajnim službama, koji je bio ministar MUP-a za vrijeme osuđenog zločinca dr. Ive Sanadera, i koji zasigurno ništa nije znao.

Tomislav Karamarko se poziva na domoljublje…probudite se gospodo, prošlo je 25 godina pljačke od zadnjeg domoljubnog poduhvata te organizacije. Sve dosadašnje vlade su izdale svoj narod, i u svojoj izdajničkoj suštini se ne razlikuju.

Možete li i dalje biti slijepi?

Dragi Hrvati iz Kanade, ako vam je imalo stalo do nas, ljudi koji smo još ostali ovdje, otvorite oči i spoznajte sadašnjost. Prestanite podržavati tu kriminalnu organizaciju i njihov grabež jer, da živite ovdje, ovog čovjeka ne biste željeli vidjeti u blizini svoga djeteta, a kamoli dovesti ga na čelo države.

Živi zid”, stoji u njihovom priopćenju.