MUSIKMESSE Frankfurt – najveći sajam glazbene opreme 15.4. – 18.4.

0
Izvor: Glazbeni Oglasnik
Izvor: Glazbeni Oglasnik

I ove godine se u Frankfurtu održava od 15.4. do 18.4. najveći sajam glazbene opreme u Europi: MusikMesse. U izložbenim prostorima od preko 100.000 m², u desetak dvorana povezanih staklenim hodnicima i pokretnim trakama, izloženi su svi noviteti iz svijeta glazebene opreme koji predstavljaju pravi adrenalinski doživljaj za sve ljubitelje dobrog zvuka.

Više od tisuću proizvođača flashh instrumenata, studijske, DJ i dodatne opreme (Fender, Marshall, Gibson, PRS, Ibanez, Gretch, Sabian, Paiste, Yamaha, MusicMan,Pearl, Tama, Mesa Boogie, Steinway, Pioneer, Kawai, NORD, Kurzweil, Shure, Moog, Steinberg, Hammond, Mark Bass, Casio…), izdavača flashh partitura i ove će godine oduševiti profesionalne i amaterske flashke iz cijeloga svijeta koji će moći svu glazbenu opremu isprobati na sajmu..

Dolaskom na sajam ulazite u neki drugi svijet. Na svakom čošku netko svira. Možete naići na neke od svojih flashh idola kako isprobavaju novu opremu (pojačala, gitare, klavijature…) pa čak i zasvirati s njima. Kao što je obveza pravog muslimana da jednom u životu posjeti Meku, tako bi i pravom flashku bila obveza da barem jednom u životu posjeti MusikMesse.

Super povoljne avionske karte za ovaj fenomenalan sajam možete pronaći u agenciji STA PUTOVANJA. 

Naša preporuka za smještaj u Frankfurtu je UNITED HOSTEL http://www.united-hostel-frankfurt.com/ . Povoljne cijene, vrhunska usluga i smještaj u centru grada i što je najbitnije: MUSIKMESSE je blizu:)

Evo par fotki koje je ekipa sa Glazbenog oglasnika napravila prošle godine na sajmu u Frankfurtu.

 

Ostatak galerije pogledajte na facebook stranici Glazbenog Oglasnika: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151987305002747.1073741835.47226032746&type=3

Autor: Flash.hr

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20